Title Image

Tilaus- ja toimitusehdot

1 Verkkokaupan yhteystiedot

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry

Muonamiehentie 7

00390 Helsinki

hesy@hesy.fi

 

2 Toimitustavat

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle koosta riippuen kirjeenä kotiin tai postipakettina Postin pakettiautomaattiin tai postiin.

Mikäli haluat varmistua postituspäivästä tai sinulla on jotain kysyttävää asiaan liittyen, laita viestiä osoitteeseen hesy@hesy.fi.

Aineettomat lahjat voi ladata heti maksun jälkeen tilauksen vahvistussivulta tai sähköpostiin lähetetystä viestistä. Tarkistathan roskapostikansion, jos et löydä lataussähköpostia.

Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada rahat takaisin, mahdollisuus vaihtaa maksettu tuote johonkin muuhun tuotteeseen tai odottaa alkuperäisen tuotteen saapumista, jos sitä on tulossa lisää.

 

3 Toimituskulut

Toimituskulut 6,90 € / lähetys (sis. alv), aineettomat lahjat 0 €.

Toimitukset vain Suomeen (ei Ahvenanmaalle). Emme toimita tuotteita tällä hetkellä ulkomaille.

 

4 Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 

5 Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tai vaihtaa tuotteen, hänen tulee ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme sähköpostitse hesy@hesy.fi. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäispakkauksissaan.

Palautuksen toimituskulut tulevat asiakkaan maksettaviksi. Emme hyvitä alkuperäisen tilauksen toimituskuluja. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Jos tilattu tuote on rikki tai vahingoittunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta välittömästi osoitteeseen hesy@hesy.fi ja sopia menettelystä.

Palautusoikeus ei koske ladattavia, aineettomia lahjoja.

 

6 Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tutustu selosteeseen täällä.