Title Image

Miten voit auttaa

Voit tukea HESYn toimintaa antamalla rahalahjoituksia ja lahjoitustavaraa, liittymällä jäseneksi, tai tekemällä testamenttilahjoituksen eläinten hyväksi. Voit käydä shoppailemassa tarvikkeita eläinystävällesi ja HESYn kannatustuotteita itsellesi HESY-puodissa: tuotot käytetään lyhentämättöminä eläinten auttamisen kustannuksiin. Kannatustuotteitamme löydät myös verkkokaupastamme. Voit tarjota yhdistykselle myös aikaa ja apukäsiä tekemällä vapaaehtoistyötä tai antaa kodin sitä tarvitsevalle eläimelle.

Kodittomien eläinten auttamisesta koituu HESYlle vuosittain menoja noin miljoona euroa. Esimerkiksi vuonna 2023 yhdistys sai yhteiskunnalta tukea toimintaansa noin 35 000 euroa, joten leijonanosa tarvittavista varoista on kerättävä itse jäsenmaksuin, lahjoituksin, lipaskeräyksin, kannatustuotteita myymällä sekä järjestämällä tapahtumia.

Eläinten auttamisen mittavat menot koostuvat eläinlääkärikulujen lisäksi eläinten jokapäiväisestä hoidosta. Päivittäin kuluu kymmeniä purkkeja kissan- ja koiranruokaa ja viikoittain säkkikaupalla kissanhiekkaa. Ruokinnassa otetaan huomioon eläimen ikä ja terveydentila.

Auta meitä auttamaan kodittomat kulkurit uuden elämän alkuun tulevinakin vuosina!