Title Image

eläinhakemus

HESY-HAKEMUS

HESYn hoidossa olevien eläinten taustat, ominaisuudet ja tarpeet vaihtelevat yksilöllisesti. Jotta sekä eläin että eläimen huoltaja nauttisivat yhteiselosta, tavoitteenamme on yhdistää toisilleen mahdollisimman hyvin sopivat eläimet ja kodit. Huomaathan siis, että tämä ei ole varauslomake eikä tilauslomake, vaan hakemus. 🙂 Haluamme etsiä kullekin eläimelle juuri sille parhaiten sopivan, loppuelämän kodin.

HESY ei luovuta kissanpentuja ainoaksi kissaksi. Kissanpentuja luovutetaan pareittain tai kotiin, jossa on jo kissa.

Eläimen hankintaa tulee harkita huolella. Esimerkiksi kissa voi elää 15-20 vuotta ja tarvitsee asianmukaista huolenpitoa joka päivä. Eläin tarvitsee laadukasta ravintoa, tarvikkeita, huomiota, virikkeitä, liikuntaa ja eläinlääkäriä paitsi sairastuessaan, myös säännöllisiin terveystarkastuksiin ja rokotuksiin. Kulut voivat nousta korkeiksi. Omia resursseja tulee pohtia huolellisesti ennen eläimen hankintaa, sillä koti sitoutuu huolehtimaan ja on vastuussa eläimen hyvinvoinnista koko sen eliniän.

Pyydämme vastaamaan kyselyyn totuudenmukaisesti, se on sekä sinun että eläimen etu. Hyväksythän myös sen, että sinulle sopivaa eläintä ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla, ja että eläinten käyttäytymisessä ja terveydentilassa voi aina ilmetä yllätyksiä.

Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8-23 välisenä aikana.

  Helsingin eläinsuojeluyhdistys luovuttaa eläimiä vain täysi-ikäisille henkilöille.

  Jätätkö avoimen hakemuksen vai oletko kiinnostunut tietystä eläinyksilöstä?

  Mille eläimelle haluat antaa kodin?

  Missä asut?

  Asumismuoto

  Onko asunnossasi parveketta?

  Talouden kokoonpano


  Lomakkeen tietoja säilytetään vuoden ajan. Voin milloin tahansa pyytää HESYä poistamaan tietoni lähettämällä viestin osoitteeseen hesy@hesy.fi.


  Olen lukenut sivun Tietoa eläimen hankinnasta sekä tutustunut HESYn sopimusehtoihin.