Title Image

Rahalahjoitukset

Lahjoittamalla tuet tärkeää työtämme kodittomien eläinten hyväksi. Helsingin eläinsuojeluyhdistys sijoittaa vuosittain noin 500 hylättyä eläintä uusiin, vastuuntuntoisiin koteihin ja edistää eettisiä eläinsuhteita. Jokainen lahjoitus, pienikin, on tärkeä ja auttaa meitä tässä työssä. Lahjoitusvarat käytetään hädänalaisten eläinten auttamiseen eli löytöeläinten talteenotosta aiheutuviin kustannuksiin, eläinlääkärikuluihin sekä eläinten ruokinta-, lääkintä- ja muihin hoitokustannuksiin.

Verkkokauppa

Kätevimmin teet lahjoituksen verkkokauppamme kautta.

Verkkokaupassa lahjoitukset voi maksaa luottokorteilla tai pankkipainikkeilla.

MobilePay

Voit lahjoittaa rahaa kodittomille eläimille myös MobilePayn kautta. Sovelluksen rekisteröintiä varten tarvitset suomalaisen pankin tilinumeron ja maksukortin. MobilePay on kätevä tapa lahjoittaa: kirjaudu omaan MobilePay-sovellukseesi, kirjaa summa, lisää lyhytnumero 53287 (tai vie puhelimesi MobilePay qr-koodin päälle) ja vahvista maksu pyyhkäisemällä.

HESYn MobilePayn QR-koodi

 

Tekstiviesti

Lahjoituksen voi tehdä myös tekstiviestitse. Lähetä viesti 20 HESY numeroon 16588. Voit tehdä 1, 5, 10, 20, 30 ja 40 euron lahjoituksia ja lahjoittaa haluamasi summan vaihtamalla numeron HESY-sanan edessä (20 HESY -viestillä lahjoitat 20 euroa, 5 HESY -viestillä 5 euroa).

 
Kodittomien eläinten avustustili

IBAN: FI09 2001 1800 113063

Muista merkitä viestitietoihin maininta ”Lahjoitus” tai käytä vaihtoehtoisesti viitenumeroa: 100586.

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi koirille, käytä viitenumeroa 100599. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi kissoille, käytä viitenumeroa 100573.

Ryhdy kuukausitukijaksi

Toistuvalla maksulla voit muistaa eläimiä kuukausittain. Lahjoitussumma voi olla pienikin – jo viidellä eurolla voimme kustantaa yhdelle eläimelle yhden päivän ateriat. Säännölliset lahjoittajat auttavat meitä toimimaan vakaalla pohjalla.

Toistuva maksu:

Tukisumma veloitetaan maksutililtä automaattisesti. Voit aloittaa kuukausittain toistuvan maksun verkkopankissa siten, että menet normaalisti maksuvalikkoon, josta valitset toistuvan maksun. Kirjoita tämän jälkeen valitsemasi tilinumero FI09 2001 1800 113063 saaja-kenttään. Kun jatkat toimintoa, pääset tekemään toistuvasta maksusta sopimuksen pankkisi kanssa.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2020/755. Lupa on voimassa 01.01.2021 alkaen koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerätyt varat käytetään löytöeläinten hoidosta koituviin kuluihin. Varoilla maksetaan eläinlääkärikuluja, lääke- ja laitekustannuksia, hiekka- ja ruokakuluja sekä henkilöstökuluja. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaalien tuottamiseen.