Title Image

HESY-puoti

HESY-puoti
Lemmikkitarvikkeet kiertoon

HESY-puoti sijaitsee HESY-keskuksessa osoitteessa Muonamiehentie 7.

HESY-puoti SULJETTU juhannusaattona 21.6.2024. Hyvää juhannusta!

Kesän aukioloajat (1.6.-17.8.2024)
arkisin klo 9–17, lauantaisin suljettu.

HESY-puodin tuoteuutisia voi seurata HESY-puoti Facebook-ryhmässä.

HESY-puoti on Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen ylläpitämä myymälä HESY-keskuksen yhteydessä. Puodissa on myynnissä yhdistyksen kannatustuotteita ja huokeita eläintarvikkeita useille eri eläinlajeille. Laajasta eläintarvikevalikoimasta löytyy yleensä muun muassa taluttimia, pantoja, petejä, ruokakuppeja, kuljetushäkkejä, lintu- ja jyrsijähäkkejä, aktivointileluja ja muita lemmikkien pidossa välttämättömiä tuotteita. Valikoimassa on sekä uusia että kierrätettyjä eli HESYlle lahjoituksena annettuja eläintarvikkeita. Tuotteita on mahdollista sovittaa/testata myymälässä. HESY-puotiin voi esimerkiksi ottaa mukaan koiran ja sovittaa sen yllä takkia tai valjaita.

Puodissa myynnissä oleviin HESYn kannatustuotteisiin voi tutustua täällä, ja ne ovat ostettavissa myös verkkokaupasta. Kannatustuotteita – esimerkiksi t-paitoja – voi sovittaa paikan päällä. Puodissa on myynnissä myös sesonginmukaisia tuotteita, kuten villasukkia syys-talvikaudella.

Ostokset voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

HESY-puodin myyntituotot käytetään kodittomien lemmikkieläinten hyväksi tehtävään työhön. Ostamalla tuotteita HESY-puodista teet siis kolmella tavalla hyvän valinnan. Säästät rahaa hankkimalla kerralla useamman edullisen eläintarvikkeen tai muun tuotteen, vähennät ympäristökuormaa ja samalla tuet HESYn tekemää käytännön eläinsuojelutyötä.

Lämpimästi tervetuloa!

Galleria