Kilpailun ja järjestäjän tiedot:

HESY ry järjestää nimikisan (”Keksi HESY ry:n uudelle eläinsuojelukeskukselle uusi nimi”) 8.–30.4.2019 välisenä aikana.

Nimikisa-arvonnan palkintoarvontaan osallistuvat äänestysajan päättyessä kaikki hesy.fi/nimikisa-sivulla täytetyn lomakkeen lähettäneet, Instagramissa aihetunnistetta #hesynimikisa käyttäneet tai Facebookissa nimiehdotuksensa esittäneet. Myös HESY:n uuden eläinsuojelukeskuksen lopullisen nimen ideoinut henkilö saa palkinnon.

Nimikisa-arvonnan palkintona on HESYn t-paita (arvo 25 €) ja lopullisen nimen ideoineen henkilön palkintona HESYn tuotepaketti (arvo 70 €). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan.

Voittajan arvonta suoritetaan Nimikisa-järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta kuukauden kuluessa Nimikisan päättymisestä. Arvonnan ja Nimikisan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinnot toimitetaan voittajille arvontojen ja nimenvalinnan jälkeen. Voittajien nimet voidaan julkaista arvonnan järjestäjän Facebook-, Twitter- ja Instagram-sivuilla tai kotisivuilla. Kilpailun järjestäjänä toimii HESY ry, Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki (“arvonnan järjestäjä”).

Ketkä voivat osallistua?

Nimikisa-arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Oikeutta palkintoihin ei ole yhdistyksen työntekijöillä, vapaaehtoisilla ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä Nimikisa-arvonnan järjestelyjen kanssa.

Miten kilpailuun osallistuminen tapahtuu?

Nimikisan palkinnon arvontaan osallistuvat äänestysajan päättyessä kaikki hesy.fi/nimikisa-sivulla lomakkeen täyttäneet ja lähettäneet, Instagramissa aihetunnistetta #hesynimikisa käyttäneet tai Facebookin uutisvirtaan nimikisa-noston yhteydessä nimiehdotuksensa esittäneet 8.–30.4.2019 välisenä aikana.

Osallistua voi ainoastaan yhdellä nimiehdotuksella per henkilö. Mikäli nimikisan voittajanimiehdotusta on kisa-aikana ehdottanut kaksi tai useampi henkilö, nimiehdotuksensa ensimmäisenä lähettäneen ehdotus voittaa.

Nimikisaan ja sen arvontaan osallistumisen edellytykset:

  • Osallistujat vastaavat siitä, että heillä on kaikki tekijän- ja muut oikeudet lähettämiinsä materiaaleihin (kuvat ja nimi) ja etteivät kilpailuun lähetetyt materiaalit loukkaa kenenkään kolmannen osapuolen oikeuksia.
  • Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden poistaa kilpailun teeman vastaisen, loukkaavan tai muuten sopimattoman aineiston. Mainosmateriaaleilla ei voi osallistua kisaan.
  • Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää osallistujien lähettämiä materiaaleja markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
  • Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta kampanjasivun toimivuudesta tai osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
  • Palkintojen voittajat vapauttavat arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkintojen vastaanottamiseen tai käyttöön tai niissä ilmeneviin vikoihin. Arvonnan järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osanottajaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
  • Annettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, jos tiedon antaja on antanut siihen suostumuksensa. Osallistujalla on oikeus myös erikseen jälkikäteen kieltää omien tietojensa käyttö suoramarkkinointiin.
  • Osallistuja antaa henkilötietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön Nimikisa-arvontaan ja voittonimen toteuttamista varten, lukuun ottamatta Facebookin käyttöehdoista ja tietojenkäsittelystä mahdollisesti johtuvia Facebookin käyttöoikeuksia.
  • Osallistuja hyväksyy, että arvonnan järjestäjä ei millään tavalla kontrolloi Facebookia ja näin ollen se ei ota mitään vastuuta Facebookin toiminnasta tai tietojenkäsittelystä.
  • Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnoista mahdollisesti maksettavan arpajaisveron.

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja arvonnan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.