Voit tehdä lahjoituksen suoraan keräystilille:

Kodittomien eläinten avustustili

(varoilla katetaan löytöeläinten hoitokuluja, joita ovat eläinlääkäri-, lääke-, ruoka-, hiekka- ja laitekustannukset):

IBAN: FI09 2001 1800 113063

Muista merkitä viestitietoihin maininta ”Lahjoitus” tai käytä vaihtoehtoisesti viitenumeroa: 100586.

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi koirille, käytä viitenumeroa 100599. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi kissoille, käytä viitenumeroa 100573.

Uusi Eläinsuojelukeskus -projektin avustustili

IBAN: FI60 2001 1800 133194

Muista merkitä viestitietoihin maininta ”Lahjoitus” tai käytä vaihtoehtoisesti viitenumeroa: 100586.

Ryhdy kuukausitukijaksi

Toistuvalla maksulla voit muistaa eläimiä kuukausittain. Lahjoitussumma voi olla pienikin – jo viidellä eurolla voimme kustantaa yhdelle eläimelle yhden päivän hoidon. Säännölliset lahjoittajat auttavat meitä toimimaan vakaalla pohjalla.

Toistuva maksu:

Tukisumma veloitetaan maksutililtä automaattisesti. Voit aloittaa kuukausittain toistuvan maksun verkkopankissa siten, että menet normaalisti maksuvalikkoon, josta valitset toistuvan maksun. Kirjoita tämän jälkeen valitsemasi avustuskohteen tilinumero saaja-kenttään. Kun jatkat toimintoa, pääset tekemään toistuvasta maksusta sopimuksen pankkisi kanssa.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerätyt varat käytetään löytöeläinten hoidosta koituviin kuluihin. Varoilla maksetaan eläinlääkärikuluja, lääke- ja laitekustannuksia, hiekka- ja ruokakuluja sekä henkilöstökuluja. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaalien tuottamiseen. Varoja kerätään lisäksi nykyisten eläintilojen ylläpito- ja korjauskustannuksiin sekä uuden eläinsuojelukeskuksen rakennuskustannuksiin. Rakennuskustannuksia rahoitetaan myös yhdistyksen omalla omaisuudella.