HESY ottaa mielellään vastaan

Tutustu myös satunnaisten tavaroiden puutelistaamme sekä listaan tavaroista, joita emme voi ottaa vastaan.

Eläintarvikkeet, eläinten ruoat ja tavaralahjoitukset viedään eri vastaanottopisteisiin. Tutustuthan tarkemmin alla oleviin listauksiin, niin lahjoituksesi päätyvät oikeaan paikkaan.

Eläintarvikkeet ja eläinten ruoat

HESYlle lahjoitettavat eläintarvikkeet, avaamattomat eläinten ruoat (etenkin märkäruuat), matolääkkeet ja kissanhiekan voi tuoda suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI. HUOM! eläinten lääkkeitä emme voi ottaa vastaan.

Ruokalahjoituksia voi tehdä myös nettikauppojen kautta (esim. mustijamirri.fi, zooplus.fi). Kun ilmoitat toimitusosoitteeksi Eläinsuojelukeskuksen osoitteen (Helsingin eläinsuojeluyhdistys, Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki), ruoka-apu tulee perille vaikka et itse pääse paikalle!

Siivousvälineet

Tarvitsemme eläintilojen siivouksessa päivittäin yleispuhdistusaine Tolua, 150 litran jätesäkkirullia, roskapussirullia, WC- ja talouspaperia ja muita siivousvälineitä.  Ne voi toimittaa suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI.

Lakanat, pyyhkeet ja matot

HUOM! Varastomme on ääriään myöten täynnä, emmekä voi ottaa tällä hetkellä vastaan muita lahjoitustekstiilejä kuin pyyhkeitä, aluslakanoita ja pussilakanoita. Tekstiililahjoitukset voi toimittaa Eläinsuojelukeskukseen (Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI) ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18.

Näitä emme ota vastaan

Emme ota enää vastaan lainkaan kirpputoritavaraa (käyttöesineet, vaatteet, kengät , kirjat jne.). HESY-tori suljetaan vuoden 2018 loppuun mennessä.

Ethän lahjoita toimipisteisiin viallisia sähkölaitteita tai mitään rikkinäistä tai likaista tavaraa. Rikkinäiset kodinkoneet sekä muun sähkö- ja elektroniikkaromun voi viedä maksutta kierrätykseen lähimmälle keräyspisteelle.

Mikäli olet epävarma siitä, voitko tuoda tavaralahjoituksesi HESYlle, tiedustele asiaa puhelimitse (ma-pe klo 10–17) 09 54200 100 tai sähköpostitse hesy@hesy.fi

 

Puutelista

Tällä hetkellä kaipaamme seuraavanlaista sekalaista tavaraa:

  • Kipukoukku
  • Haravia
  • Kottikärryt
  • Renault Trafic -pakettiautoon sopiva suuri koiranhäkki
  • Kyniä