HESY ottaa mielellään vastaan

Tutustu myös satunnaisten tavaroiden puutelistaamme sekä listaan tavaroista, joita emme voi ottaa vastaan.

Eläintarvikkeet, eläinten ruoat ja tavaralahjoitukset viedään eri vastaanottopisteisiin. Tutustuthan tarkemmin alla oleviin listauksiin, niin lahjoituksesi päätyvät oikeaan paikkaan.

Eläintarvikkeet ja eläinten ruoat

HESYlle lahjoitettavat eläintarvikkeet, avaamattomat eläinten ruoat (etenkin märkäruuat), heinät, matolääkkeet ja kissanhiekan voi tuoda suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI. HUOM! eläinten reseptilääkkeitä emme voi ottaa vastaan.

Ruokalahjoituksia voi tehdä myös nettikauppojen kautta (esim. mustijamirri.fi, zooplus.fi). Kun ilmoitat toimitusosoitteeksi Eläinsuojelukeskuksen osoitteen (Helsingin eläinsuojeluyhdistys, Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki), ruoka-apu tulee perille vaikka et itse pääse paikalle!

Siivousvälineet

Tarvitsemme eläintilojen siivouksessa päivittäin yleispuhdistusaine Tolua, 150 litran jätesäkkirullia, roskapussirullia, WC- ja talouspaperia ja muita siivousvälineitä.  Ne voi toimittaa suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI.

Lakanat, pyyhkeet ja matot

Otamme mieluusti vastaan pyyhkeitä, aluslakanoita ja pussilakanoita eläinten alusiksi. Tekstiililahjoitukset voi toimittaa Eläinsuojelukeskukseen (Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI) ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18.

Näitä emme ota vastaan

Emme ota enää vastaan lainkaan kirpputoritavaraa (käyttöesineet, vaatteet, kengät , kirjat jne.). HESY-tori suljettiin lokakuussa 2018.

Mikäli olet epävarma siitä, voitko tuoda tavaralahjoituksesi HESYlle, tiedustele asiaa puhelimitse (ma-pe klo 10–17) 09 54200 100 tai sähköpostitse hesy@hesy.fi

 

Puutelista

Tällä hetkellä kaipaamme seuraavanlaista sekalaista tavaraa:

  • Haravia
  • Renault Trafic -pakettiautoon sopiva suuri koiranhäkki