HESY ottaa mielellään vastaan

Tutustu myös satunnaisten tavaroiden puutelistaamme sekä listaan tavaroista, joita emme voi ottaa vastaan.

Eläintarvikkeet, eläinten ruoat ja tavaralahjoitukset viedään eri vastaanottopisteisiin. Tutustuthan tarkemmin alla oleviin listauksiin, niin lahjoituksesi päätyvät oikeaan paikkaan.

Eläintarvikkeet ja eläinten ruoat

HESYlle lahjoitettavat eläintarvikkeet, avaamattomat eläinten ruoat (etenkin märkäruuat), heinät, matolääkkeet ja kissanhiekan voi tuoda suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI. HUOM! eläinten reseptilääkkeitä emme voi ottaa vastaan.

Ruokalahjoituksia voi tehdä myös nettikauppojen kautta (esim. mustijamirri.fi, zooplus.fi). Kun ilmoitat toimitusosoitteeksi Eläinsuojelukeskuksen osoitteen (Helsingin eläinsuojeluyhdistys, Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki), ruoka-apu tulee perille vaikka et itse pääse paikalle!

Lakanat, pyyhkeet ja matot

Lähestyvän muuton vuoksi emme tällä hetkellä ota vastaan tekstiililahjoituksia. Päivitämme tilanteen taas uudessa osoitteessa marraskuun lopulla!

Siivousvälineet

Tarvitsemme eläintilojen siivouksessa päivittäin yleispuhdistusaine Tolua, 150 litran jätesäkkirullia, roskapussirullia, WC- ja talouspaperia ja muita siivousvälineitä.  Ne voi toimittaa suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI.

Näitä emme ota vastaan

Emme ota enää vastaan lainkaan kirpputoritavaraa (käyttöesineet, vaatteet, kengät , kirjat jne.). HESY-tori suljettiin lokakuussa 2018.

Emme poikkeuksellisesti ota vastaan tekstiililahjoituksia (lakanoita, pyyhkeitä, räsymattoja) loka-marraskuussa 2019 muuton vuoksi.

Emme ota vastaan tyynyjä, täkkejä ja patjoja, tai liukkaita kankaita (kuten satiinilakanat).

Eläinten reseptilääkkeitä emme voi ottaa vastaan.

Avattuja märkäruokapakkauksia.

Mikäli olet epävarma siitä, voitko tuoda tavaralahjoituksesi HESYlle, tiedustele asiaa puhelimitse (ma-pe klo 10–17) 09 54200 100 tai sähköpostitse hesy@hesy.fi

Puutelista

Tällä hetkellä kaipaamme seuraavanlaista sekalaista tavaraa:

  • Kompakteja, kissojen kaappeihin sopivia kissojen kiipeilypuita ja raapimisalustoja.
  • Haravia
  • Kissojen höyhenleluja
  • Siivouslastoja (lattia)
  • Hiirileluja
  • Pumppukärryt
  • A-tikkaat