HESY ottaa mielellään vastaan

Vilkaise myös satunnaisten tavaroiden puutelistaamme sekä listaan tavaroista, joita emme voi ottaa vastaan.

Eläintarvikkeet, eläinten ruoat ja tavaralahjoitukset viedään eri vastaanottopisteisiin. Tutustuthan tarkemmin alla oleviin listauksiin, niin lahjoituksesi päätyvät oikeaan paikkaan.

Eläintarvikkeet ja eläinten ruoat

HESYlle lahjoitettavat eläintarvikkeet, avaamattomat eläinten ruoat (etenkin märkäruuat), matolääkkeet ja kissanhiekan voi tuoda suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI. HUOM! eläinten lääkkeitä emme voi ottaa vastaan.

Ruokalahjoituksia voi tehdä myös nettikauppojen kautta (esim. mustijamirri.fi, zooplus.fi). Kun ilmoitat toimitusosoitteeksi Eläinsuojelukeskuksen osoitteen (Helsingin eläinsuojeluyhdistys, Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki), ruoka-apu tulee perille vaikka et itse pääse paikalle!

Siivousvälineet

Tarvitsemme eläintilojen siivouksessa päivittäin yleispuhdistusaine Tolua, 150 litran jätesäkkirullia, roskapussirullia, WC- ja talouspaperia ja muita siivousvälineitä.  Ne voi toimittaa suoraan Eläinsuojelukeskuksen toimistoon, jonne tullaan pääsisäänkäynnin kautta. Toimisto on avoinna ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI.

Lakanat, pyyhkeet ja matot

Otamme vastaan vanhoja pyyhkeitä ja lakanoita eläinten alusiksi. Tekstiililahjoituksia otetaan vastaan Eläinsuojelukeskuksen toimistossa. HUOM! Tyynyjä ja patjoja emme voi ottaa vastaan, sillä ne ovat eläinten alusina epäkäytännöllisiä. Paikalla on henkilökuntaa vastaanottamassa lahjoituksia ma-pe klo 10–18 ja su klo 15–18. Lauantaisin suljettu. Osoite on Yhdyskunnantie 11, 00680 HKI.

Vaatteet ja käyttöesineet

Tarpeettomaksi jäänyttä, hyväkuntoista ja myyntikelpoista käyttötavaraa, kuten astioita ja ruoanlaittovälineitä,  vaatteita ja kodintekstiilejä, kenkiä, koriste-esineitä, kirjoja, levyjä ja monia muita tavaroita otetaan vastaan HESYn kirpputorilla osoitteessa Hämeentie 2 B. Soitathan ennen tuloasi puh. 040 577 1297. Huomaathan, että emme ota vastaan lastenvaatteita ja kenkiä.

Näitä emme ota vastaan

Emme voi ottaa lainkaan vastaan huonekaluja, kodinkoneita, jalkakylpyjä, ilmankostuttimia, näyttöpäätteitä ja muita suurikokoisia IT-laitteita, televisioita, lastenvaunuja ja -rattaita, lastenvaatteita ja -kenkiä, autonrenkaita, patjoja, tyynyjä, tietokirjasarjoja ja Valitut palat -aikakausilehtiä.

Ethän lahjoita toimipisteisiin viallisia sähkölaitteita tai mitään rikkinäistä tai likaista tavaraa. Rikkinäiset kodinkoneet sekä muun sähkö- ja elektroniikkaromun voi viedä maksutta kierrätykseen lähimmälle keräyspisteelle.

Mikäli olet epävarma siitä, voitko tuoda tavaralahjoituksesi HESYlle, tiedustele asiaa puhelimitse (ma-pe klo 10–17) 09 54200 100 tai sähköpostitse hesy@hesy.fi

 

Puutelista

Tällä hetkellä kaipaamme seuraavanlaista sekalaista tavaraa:

  • Haravia
  • Kottikärryt
  • Renault Trafic -pakettiautoon sopiva suuri koiranhäkki