Lahjoittamalla tuet tärkeää työtämme kodittomien eläinten hyväksi. Helsingin eläinsuojeluyhdistys sijoittaa vuosittain noin 500 hylättyä eläintä uusiin, vastuuntuntoisiin koteihin ja edistää eettisiä eläinsuhteita. Jokainen lahjoitus, pienikin, on tärkeä ja auttaa meitä tässä työssä. Lahjoitusvarat käytetään hädänalaisten eläinten auttamiseen eli löytöeläinten talteenotosta aiheutuviin kustannuksiin, eläinlääkärikuluihin sekä eläinten ruokinta-, lääkintä- ja muihin hoitokustannuksiin.

Kätevimmin teet lahjoituksen verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassa lahjoitukset voi maksaa luottokorteilla (Visa ja Mastercard) tai pankkipainikkeilla (Nordea, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, OP, Danske Bank ja Säästöpankki).

Voit lahjoittaa rahaa kodittomille eläimille myös MobilePayn kautta. Sovelluksen rekisteröintiä varten tarvitset suomalaisen pankin tilinumeron ja maksukortin. MobilePay on kätevä tapa lahjoittaa: kirjaudu omaan MobilePay-sovellukseesi, kirjaa summa, lisää lyhytnumero 53287 (tai vie puhelimesi MobilePay qr-koodin päälle) ja vahvista maksu pyyhkäisemällä.

 

Halutessasi voit myös tehdä lahjoituksen suoraan keräystileille:

Kodittomien eläinten avustustili
(varoilla katetaan löytöeläinten hoitokuluja, joita ovat eläinlääkäri-, lääke-, ruoka-, hiekka- ja laitekustannukset):

IBAN: FI09 2001 1800 113063

Muista merkitä viestitietoihin maininta ”Lahjoitus” tai käytä vaihtoehtoisesti viitenumeroa: 100586.

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi koirille, käytä viitenumeroa 100599. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi kissoille, käytä viitenumeroa 100573.

Uusi Eläinsuojelukeskus -projektin avustustili
(uusien tilojen remonttikulut):

IBAN: FI60 2001 1800 133194

Muista merkitä viestitietoihin maininta ”Lahjoitus” tai käytä vaihtoehtoisesti viitenumeroa: 100586.

Ryhdy kuukausitukijaksi

Toistuvalla maksulla voit muistaa eläimiä kuukausittain. Lahjoitussumma voi olla pienikin – jo viidellä eurolla voimme kustantaa yhdelle eläimelle yhden päivän hoidon. Säännölliset lahjoittajat auttavat meitä toimimaan vakaalla pohjalla.

Toistuva maksu:

Tukisumma veloitetaan maksutililtä automaattisesti. Voit aloittaa kuukausittain toistuvan maksun verkkopankissa siten, että menet normaalisti maksuvalikkoon, josta valitset toistuvan maksun. Kirjoita tämän jälkeen valitsemasi avustuskohteen tilinumero saaja-kenttään. Kun jatkat toimintoa, pääset tekemään toistuvasta maksusta sopimuksen pankkisi kanssa.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerättyjä varoja käytetään löytöeläinten hoitokulujen kattamiseen. Kulut koostuvat eläinlääkärikuluista, lääke- ja laitekustannuksista sekä hiekka- ja ruokakuluista. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaaleihin. Varoja kerätään lisäksi nykyisten eläintilojen ylläpito- ja korjauskustannuksiin.  Kerättyjä varoja käytetään vuosien 2018–2021 kuluessa.