Helsingin Eläinsuojeluyhdistys toimii ainoastaan lahjoitusten ja jäsenmaksujen varassa. Noin 500 eläimen hoitoon kuluu joka vuosi lähes miljoona euroa. Voisitko sinä auttaa kodittomia eläimiä? Tule mukaan auttamaan ryhtymällä HESYn koirakummiksi!

Mitä kummit saavat?

  •  neljä kertaa vuodessa ilmestyvän kummikirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen hoiviin eri syistä päätyneistä eläimistä sekä muuta ajankohtaista yhdistyksen toiminnasta
  • hyvän mielen kodittomien eläinten auttamisesta!

Miten pääset kummiksi?

Kummius tarkoittaa kuukausittaista lahjoitusta, joka käytetään koiratalon hyväksi. Minimisumma on 5 euroa kuukaudessa. Se vastaa yhden eläimen hoitokuluja vuorokaudessa. Kummimaksun voi suorittaa oman verkkopankkinsa kautta toistuvaismaksulla. Täältä voit lukea tarkemmat ohjeet ja tilitiedot . Kun päätät ryhtyä koirakummiksi, lähetäthän sähköpostia myös sähköpostiosoitteeseen anette.kare@hesy.fi, niin saamme yhteystietosi koirakummikirjeen postitusta varten.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerättyjä varoja käytetään löytöeläinten hoitokulujen kattamiseen. Kulut koostuvat eläinlääkärikuluista, lääke- ja laitekustannuksista sekä hiekka- ja ruokakuluista. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaaleihin. Varoja kerätään lisäksi nykyisten eläintilojen ylläpito- ja korjauskustannuksiin.  Kerättyjä varoja käytetään vuosien 2018–2021 kuluessa.