Kodittomien eläinten auttamisesta koituu HESYlle vuosittain menoja noin miljoona euroa. Esimerkiksi vuonna 2017 yhdistys sai yhteiskunnalta tukea toimintaansa vain reilut 12 000 euroa, joten leijonanosa tarvittavista varoista on kerättävä itse jäsenmaksuin, lahjoituksin, lipaskeräyksin sekä järjestämällä tapahtumia ja pitämällä kirpputoria.

Eläinten auttamisen mittavat menot koostuvat eläinlääkärikulujen lisäksi eläinten jokapäiväisestä hoidosta. Päivittäin kuluu kymmeniä purkkeja kissan- ja koiranruokaa ja viikoittain säkkikaupalla kissanhiekkaa. Ruokinnassa otetaan huomioon eläimen ikä ja terveydentila.

Voit tukea HESYn toimintaa liittymällä jäseneksi, ryhtymällä säännöllisesti lahjoittavaksi kummiksi, antamalla rahalahjoituksia ja lahjoitustavaraa tai tekemällä testamenttilahjoituksen eläinten hyväksi. Voit käydä shoppailemassa tarvikkeita eläinystävällesi ja HESYn kannatustuotteita itsellesi Eläinsuojelupuodissa; tuotot käytetään lyhentämättöminä eläinten auttamisen kustannuksiin. Kannatustuotteitamme löydät myös verkkokaupastamme. Voit tarjota yhdistykselle myös aikaa ja apukäsiä tekemällä vapaaehtoistyötä tai antaa kodin sitä tarvitsevalle eläimelle.

Auta meitä auttamaan kodittomat kulkurit uuden elämän alkuun tulevinakin vuosina!