Voit tukea toimintaamme monella eri tavalla. Tutustu alla olevasta listasta vaihtoehtoihin ja valitse sinulle sopivin tapa auttaa:

Liity jäseneksi

Voit tukea eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi. Aikuisilta jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja nuorisojäseniltä (alle 18 v.) 15 euroa vuodessa. Lisätietoa löydät Liity jäseneksi -sivulta.

Rahalahjoitukset

Lahjoituksia voit tehdä kätevästi verkkokaupassamme. Voit tehdä lahjoituksen eläinten hyväksi myös suoraan tilillemme. Rahalahjoitukset-sivulta löydät avustustilien numerot.

Tavaralahjoitukset

Jos sinulla on tarpeettomaksi käynyttä eläintavaraa, voit käydä tuomassa ne Eläinsuojelukeskukseen Pakilaan. Tavaralahjoitukset-sivulta löydät luettelon tavaroista, joita tarvitsemme tällä hetkellä.

Vapaaehtoistyö

HESY kaipaa vapaaehtoisia auttajia monenlaisiin hommiin. Yhdistyksemme toimii pääasiassa itse kerätyin ja lahjoitusvaroin, ja vapaaehtoisten tekemä työ on korvaamaton osa HESYn toimintaa. Tällä hetkellä kaipaamme apukäsiä Vapaaehtoistyö-sivulla luetelluissa tehtävissä.

Tee testamentti

Jos haluat taata, että lemmikkisi voi viettää kissanpäiviä, koiranelämää tai kaninelämää vielä senkin jälkeen, kun et itse enää ole niistä huolehtimassa, laadi testamentti jo nyt. Ohjeet löydät Tee testamentti -sivulta.

Tilaa HESYn omia tuotteita

Hesyltä voit tilata monenlaisia tuotteita t-paidoista kalenteriin sekä tehdä lahjoituksia. Siirry tästä verkkokauppaamme.