Title Image

Ziina

Ziina

♥ Sukupuoli: narttu
♥ Ikä: s. 2023
♥ Rotu: pitbullmix
♥ n. 27 kg

Ziina on nuori ja reipas pitbullin alku, jonka kanssa tulisi vielä harjoitella arjen perusasioita, kuten yksinoloa, hihnakäyttäytymistä ja sisäsiisteyttä. Kokemus rodusta katsotaan eduksi. Ziina kävelee hienosti lenkillä, mutta koirien ohitusta tulee vielä harjoitella. Ziina on ollut toisten koirien kanssa hieman raju, joten sijoitamme hänet mieluiten ainoaksi koiraksi. Ihmisiä kohtaan Ziina on hellyydenkipeä ja sosiaalinen, mutta voi kierroksia ottaessaan repiä vaatteista. Ei perheeseen, jossa pieniä lapsia. Ziina tarvitsee määrätietoisen, mutta positiivisen koulutuksen.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

28.2.2024