Title Image

Zero

Zero

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: nuori aikuinen
♥ Rotu: pitbullmix
♥ n. 35 kg

Zero on ystävällinen ja vauhdikas nuori uros, joka tarvitsee vielä tapakoulutusta. Toisten koirien kanssa hän ei tule toimeen, joten hän etsii kotia ainoana koirana. Hoitotoimenpiteitä ja arjen perusasioita tulisi vielä harjoitella. Zero haukkuu paljon yksin ollessaan ja yksinoloakin tulisi harjoitella: tämän vuoksi emme sijoita häntä kerrostaloon. Zero lenkkeilee nätisti, mutta kiihtyy jonkin verran vastaan tulevista koirista.Zero ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Hän etsii kotia, jossa olisi aiempaa kokemusta tämän tyyppisistä roduista.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

24.11.2023