Title Image

Yrjänä ja Hurjis VARATTU

Yrjänä ja Hurjis VARATTU

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: s. ~09/23
♥ Rotu: kotikissa
♥ Remuavat teinit

Punavalkoinen Yrjänä ja mustavalkoinen Hurjis ovat hyvin leikkisiä ja aktiivisia teinejä. He leikkivät paljon keskenään, mutta palloleikit ynnä muut ovat mieluisia myös ihmisen kanssa. Muuten he ovat ihmisiä kohtaan vielä hiukan arkoja ja epäileväisiä: etenkin Yrjänä jää mieluusti katselemaan ihmistä vähän kauempaa, mutta rohkeampi Hurjis saattaa tulla lähemmäs tarkastelemaan tilannetta. Myös uusiin asioihin pojat suhtautuvat usein terveen epäilevästi. Yrjänä ja Hurjis etsivät kotia yhdessä, eivätkä sovi pikkulapsiperheeseen.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

3.1.2024