Title Image

Yoda

Yoda

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: n. 8-vuotias
♥ Rotu: corgimix
♥ n. 13 kg

Yoda on reipas ja iloinen vanhaherra. Tykkää lenkkeillä ja on perso ruualle. Yoda kiihtyy lenkillä toisista koirista, mutta herkkujen avulla ja tarpeeksi tilaa saadessaan menee nätisti ohi. Tällä hetkellä Yodalla on erityisruokavalio. Hoitoimenpiteet sujuvat hyvin, kunhan ne tapahtuvat Yodan ehdoilla. Yoda kaipaisi kotia, jossa elettäisiin tasaista arkea ja oltaisiin paljon kotona. Emme sijoita Yodaa kerrostaloon, koska hän haukkuu yksin ollessaan. Ainoaksi koiraksi, ei lapsiperheeseen.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

15.4.2024