Title Image

Ruusunen

Ruusunen

♥ Sukupuoli: naaras
♥ Ikä: n. 6-vuotias
♥ Rotu: beagle
♥ n. 18 kg

Rauhallinen ja kiltti Ruusunen kaipaisi rauhallista kotia, jossa elettäisiin mukavaa, tasaista arkea ja jossa ei tapahtuisi paljoa muutoksia. Ruususelle parasta olisi, että hänen ihmisensä olisivat paljon kotona, koska hän ahdistuu yksin ollessaan. Lenkkeilyä tulee vielä harjoitella. Ruusunen antaa käsitellä itseään ja on helposti motivoitavissa ruualla. Ei kerrostaloon eikä perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Haussa on siis aikuinen koti, missä olisi aikaa puuhata Ruususen kanssa ja jossa hän saisi olla mukana arjen askareissa. Oma piha plussaa.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

3.6.2024