Title Image

Rommel

Rommel

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: n. 2-vuotias
♥ Rotu: saksanpaimenkoira
♥ n. 34 kg

Rommel on innokas ja hieman malttamaton nuori poika. Hän saattaa innostuessaan hyppiä ja hammastella. On kuitenkin motivoitavissa herkuilla. Hänen kanssaan tulisi vielä harjoitella hoitotoimenpiteitä. Rommelilla on hieman vahtiviettiä, joten emme sijoita häntä kerrostaloon. Suuren kokonsa ja innokkuutensa vuoksi hän ei sovellu pienten lasten seuraksi. Rommel etsii rauhallista kotia, jossa olisi entuudestaan kokemusta (saksan)paimenkoirista. Rommel sopisi kotiin, jossa harjoitettaisiin rauhallista arkiliikuntaa ja tarjottaisiin koiralle aktivointia ilman raskasta rasitusta.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

4.6.2024