Title Image

Rodeo

Rodeo

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: n. 2-vuotias
♥ Rotu: terrierimix
♥ n. 7 kg

Innokas ja vauhdikas russell-tyyppinen Rodeo kaipaisi kotia, jossa sille tarjotaan paljon tekemistä. Rodeo voisi sopia hyvin harrastus/lenkkikaveriksi, koska virtaa häneltä löytyy ja paljon. Rodeo on kova käyttämään ääntä etenkin silloin kun asiat eivät tapahdu tarpeeksi nopeasti tai muuten ehtii hetken tylsistyä, joten emme sijoita häntä kerrostaloon. Malttia Rodeolta löytyy jonkun verran, mutta hän saattaa yli-innostuessaan napsia vaatteista ja käsistä. Ruokahalua herralta löytyy ja hän on siksi helposti motivoitavissa ruualla. Olisi hyvä, jos kodilla olisi entuudestaan kokemusta terriereistä.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

3.6.2024