Title Image

Rebella VARATTU

Rebella VARATTU

♥ Sukupuoli: naaras
♥ Ikä: nuori aikuinen
♥ Rotu: mäyräkoira
♥ n. 9 kg

Rebella on energinen nuori koiranalku, jonka kanssa vauhtia ja tilanteita riittää! Rebella saattaa innostuessaan käyttää hampaitaan, mutta osaa kyllä rauhoittua kun herkkuja on tarjolla, ja hän onkin hyvin motivoitavissa ruualla. Luonnetta löytyy niin kuin mäyräkoirilla kuuluukin, ja siksi aiempi kokemus rodusta katsotaan eduksi. Rebella voisi sopia uroksen kaveriksi, mutta menee hyvin myös ainoana koirana. Rebella tykkää käyttää paljon ääntä, jonka takia emme suosittele häntä kerrostaloon. Sisäsiisteydessä hänellä on vielä harjoittelemisen varaa.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

24.6.2024