Title Image

Prada

Prada

♥ Sukupuoli: naaras
♥ Ikä: n. 3-vuotias
♥ Rotu: monirotuinen
♥ n. 15 kg

Ujo, mutta kiltti Prada hieman vielä jännittää uusi ihmisiä ja asioita. Tuttujen ihmisten kanssa hän on paljon reippaampi ja antaa rapsutella. Prada on hyvin motivoitavissa herkuilla. Prada säikkyy nopeita liikkeitä ja kovia ääniä, joten hän sopisi parhaiten rauhalliseen ympäristöön ja kotiin, jossa ei tapahtuisi hirveästi muutoksia. Prada voisi myös sopia reippaamman uroskoiran kaveriksi. Ei perheeseen, jossa pieniä lapsia; ei kerrostaloon.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

14.5.2024