Title Image

Polly

Polly

♥ Sukupuoli: naaras
♥ Ikä: n. 4-vuotias
♥ Rotu: labradorinnoutaja
♥ n. 30 kg

Polly ottaa ihmiset iloisesti ja innokkaasti vastaan, ja todella innostuessaan saattaa hyppiä. Motivoitavissa nameilla ja herkuilla. Toisiin koiriin Polly suhtautuu aluksi äänekkäästi, mutta voisi tulla samanhenkisen uroksen kanssa toimeen. Polly on sisäsiisti, tykkää ihmisen seurasta ja on kova touhuamaan. Hän voisi sopia aktiivisempaankin kotiin. Polly on hieman ylipainoinen, joten tulevan kodin tulisi kiinnittää huomiota Pollyn painoon ja ruokintaan.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

14.5.2024