Title Image

Orwell

Orwell

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: n. 1-vuotias
♥ Rotu: paimenkoiramolossimix
♥ n. 31 kg

Orwell on innokas ja vauhdikas koiranalku. Innostuessaan hän ottaa jonkun verran kierroksia ja hyppii kohdatessaan tuttuja ihmisiä. Ison koon ja innokkuutensa vuoksi emme sijoita häntä perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Orwell tarvitsee vielä jonkin verran tapakoulutusta, mutta hän on osoittautunut hyvin fiksuksi pojaksi, kunhan hieman rauhoittuu. Lenkkeilyt sujuvat mallikkaasti eikä Orwell juurikaan välitä vastaan tulevista ihmisistä tai koirista. Orwell saattaisi kaivata koirakaveria, jonka kanssa pääsisi purkamaan kertynyttä energiaa, mutta pärjäisi varmasti ainoanakin koirana. Orwell sopii aktiiviseen kotiin, jossa jaksetaan puuhata nuoren innokkaan koiran kanssa. Oma piha plussaa.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

20.5.2024