Title Image

Nano

Nano

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: nuori aikuinen
♥ Rotu: pitbullmix
♥ n. 28 kg

Nano on nuorehko aktiivinen pitbullmix, jolla on energiaa vaikka muille jaettavaksi. Nano ei tule toimeen toisten koirien kanssa, joten sijoitamme hänet ainoaksi koiraksi. Lenkkeilyä tulisi vielä hänen kanssaan harjoitella, koska Nano kiihtyy jonkun verran ulkoillessa, etenkin muita koiria kohdatessaan. Nano on nopea oppimaan ja osaakin peruskäskyjä, mutta keskittyminen ei ole hänen vahvuuksiaan. Kun Nano rauhoittuu, hän jaksaa myös keskittyä ja opetella uusia asioita. On motivoitavissa nameilla ja herkuilla. Nanolle sopiva koti olisi aikuinen, rauhallinen koti, jossa ei tapahtuisi jatkuvia muutoksia ja jolla on ennestään kokemusta tämän tyyppisistä koirista. Ympäristön tulisi olla rauhallinen (ei jatkuvaa liikenteen hälinää tms.). Ei lapsiperheeseen, ei kerrostaloon.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

15.4.2024