Title Image

Maestro

Maestro

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: s. 2022
♥ Rotu: kotikissa
♥ Rajoistaan tarkka sähläri

Erittäin energinen ja puuhakas Maestro-kolli etsii virikkeitä ja leikkihiiriä tarjoavaa kotia! Hiirien noutaminen on lempipuuhaa ja riehuminen toinen luonto – joskin Maestro on toisinaan myös hiukan kömpelö ja saattaa törmätä tavaroihin juoksennellessaan. Kaikenlaiset kolot ja kaapit ovat myös suosikkeja ja ne täytyy käydä kokemassa.

Maestro tykkää todella paljon viettää aikaa ihmisten kanssa, mutta omilla ehdoillaan. Hän voi tulla viereen tai syliinkin makaamaan, mutta ei muuten juuri pidä fyysisestä kontaktista ja puree, jos silittelyä jatkaa varoituksesta huolimatta. Öisin hän tykkää nukkua ihmisen kanssa samassa sängyssä, joskus tyynyn päälläkin. Läheisyys on siis pop, mutta rajat tarkkoja.

Mieron tiellä taaperretuista lapsuusajoista lienee jäänyt muistoksi kollin voimakas ruokamotivaatio: ihmistenkin ruuat saattavat kiinnostella ja jos oma ruoka ei tule tarpeeksi nopeasti, Maestro saattaa muistuttaa asiasta näykkimällä ruokkijaa jaloista.

Mastro etsii kissakokenutta kotia, joka ymmärtää kissan rajoja ja leikittää mieluummin kuin sylittää. Ainoaksi kissaksi, ei lapsiperheeseen.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

3.11.2023