Title Image

Laila ja Minnie VARATTU

Laila ja Minnie VARATTU

♥ Sukupuoli: naaras
♥ Ikä: n. 10-vuotiaita
♥ Rotu: kotikissa
♥ Ystävälliset sisarukset

Mustavalkoiset siskokset ovat melkein kuin kaksoset – Minnien ylähuulessa on puolet valkoista kun taas Lailan ylähuuleen on eksynyt vain muutama valkoinen haiven. Molemmat tytöt ovat ystävällisiä ja reippaita tutkimaan uusia paikkoja. Rapsutukset ja silitykset ovat mieleen! Energiaa riittää myös leikkeihin, kunhan ensin löytyy mieleinen lelu. Aktivointi onkin, ruokinnan suunnittelun lisäksi, näille tytöille tärkeää, sillä heille on kertynyt ylipainoa. Vaikka tyttöset ovatkin joviaaleja kotikissoja, käsiteltävyydessä on vaihtelua ja sitä pitää vielä harjoitella.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

8.1.2024