Title Image

Kukka

Kukka

♥ Sukupuoli: narttu
♥ Ikä: seniori
♥ Rotu: monirotuinen
♥ n. 20 kg

Kukka on jo seniori-ikäinen monirotuinen neiti. Ikä ei kuitenkaan neidissä näy ja hän onkin aktiivinen liikkuja. Alkuun Kukka voi olla varautunut ja hän selvästi vähän valikoi ihmisiä, mutta on kuitenkin kaikin puolin ihmistä rakastava ja hellä koira. Kukka on perusluonteeltaan herkkä ja voi säikkyä yllättäviä ääniä. Hän tykkää ulkoilla ja soveltuisi varmasti paremmin maalle ja metsään kuin kaupungin kerrostaloympäristöön. Kukka voisi soveltua toisen rauhallisen, mutta aktiivisen koiran kaveriksi aikuiseen kotiin, tai kotiin, jossa lapset ovat jo isoja.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

29.2.2024