Title Image

Koralli

Koralli

♥ naaras
♥ pörheäturkkinen luppakorvamix

Valkoinen Koralli on kiltti ja ystävällinen neiti, joka tykkää silityksistä. Vaikuttaa siltä, että Korallilla on huono näkö sekä kuulo, joten kodin tulisi olla rauhallinen, jotta yllätykset, meno ja meininki eivät stressaisi kania. Koralli antaa käsitellä, mutta käsittelyä on harjoiteltava kotona jotta turkinhoito ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat ilman turhaa stressiä. Koralli ei halua yksineläjäksi. Rauhallinen ja ehkä jo vähän vanhempi leikattu kaniherra sopisi mainiosti Korallin uudeksi kaveriksi.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

11.3.2024