Title Image

Kaneli

Kaneli

♥ naaras
♥ leijonanharjastyyppinen

Kaneli on temperamenttinen neiti, joka haluaisi kodin missä saisi touhuta ja temmeltää. Neiti tekee heti selväksi murahtelemalla, jos ei pidä jostain asiasta. Kipakan persoonansa vuoksi Kaneli ei sovellu ensimmäiseksi kaniksi ja kanin käsittelyn tulisi olla jo tuttua. Reviiritietoinen Kaneli voisi tykätä leikatusta poikakaverista, jota ei haittaa neidin itsepäisyys.

Hoitotimenpiteet sujuvat hyvin kunhan kanin saa syliin. Käsittelyä täytyy harjoitella myös kotona, jotta hoitotoimenpiteet saa suoritettua ilman, että kani turhaan stressaantuu.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

11.3.2024