Title Image

Juju

Juju

Perustiedot:
saksanpaimenkoira-pitti-mix
uros, kastroitu.
Ikä s. 2019-2020
Koko 30 kg n. 60 cm

Lisää kuvia Facebookissa:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=koditonelainHESY&set=a.385077299699507

Nuorimies Juju on alkuun varautunut vieraita ihmisiä kohtaan. Se on sellainen ”pellossa kasvanut” hömppä.
Ihmiseen tutustuessaan siitä kuoriutuu ihan erilainen kaveri. Se kiintyy kovasti ihmiseen, kun kokee tämän luotettavaksi, hyväksi tyypiksi. Tämä tuttu, hyvä tyyppi saa rapsutella, harjata ja hoitaa Jujua ongelmitta.

Juju on myös vahva ja vetää hihnassa. Sen epävarmuus ääniä ja uusia ihmisiä kohtaan näkyy eritysiesti ulkoillessa. Jos Juju säikähtää jotain, pakene-refleksi naksahtaa päälle välittömästi, ja se on kovalla vauhdilla rynnimässä takaisin kotikoloon.
Sosiaalinen elämä aikojen alussa lienee jäänyt vähiin ja sen huomaa koiran käytöksestä. Jujua jännittää vähän kaikki: vieraat ihmiset, kovat äänet, uudet paikat. Tämä on asia, jonka työstämiseen kodilla täytyy olla sitoutuneisuutta, kärsivällisyyttä ja aikaa. Asioita ja ihmisten kohtaamisia opetellaan positiivisin keinoin Jujun aikataulun mukaan.

Tutulla omalla pihalla, tuttujen ihmisten kanssa, se on oma iloinen itsensä. Se rakastaa palloleikkejä ja jaksaa juosta lentävän pallon perässä ikuisuuksia. Juju on hyvin motivoitavissa makupaloilla.
Jujun tiedetään vahtivan omaa pihaa. Tämä on syytä ottaa huomioon vieraita kotiin odotellessa tai jos kotipihan vierestä kulkee tuntemattomia ihmisiä. Juju vahtii haukkumalla ja osaa pelotella olemuksellaan.
Aggressiivinen se ei ole ollut missään tilanteissa.

Juju ei tule toimeen toisten urosten kanssa. Se suhtautuu niihin melko (pelko)agressiivisestikkin, epävarma kun on.
Mutta kiltin rauhallisen, Jujua vanhemman narttu koiran seura voisi tehdä sille hyvää.

Juju etsii rauhallista, määrätietoista, paneutuvaa ja koirakokenutta kotia, jolla olisi jo aiempaa kokemusta joko rotutyypistä tai ujoista rescuekoirista.
Juju ei sovi lapsiperheeseen, emmekä luovuta sitä kerrostaloon äänenkäytön ja ahtaiden rappukäytävien vuoksi.
Jujun kodin tulee sijaita rauhallisessa taajamassa tai haja-asutusalueella, rivi- tai omakotitalossa rauhallisten lenkkipolkujen lähistöllä.

——————————————————————————————————————————————————

Olethan kärsivällinen ja annat sille aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uusiin arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen koira on yksilö ja tarvitsee oman aikansa tähän.
Kotikoiraksi hypähtäessään, muutos on iso myös koiralle. A
ikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioiden äärellä kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen voi olla opetettavissa olevia asioita ja alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Juju lähtee kotiin kastroituna, rokotettuna sekä asianmukaisesti madotettuna.
Kaikki HESYn eläimet ovat tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Mikäli olet harkinnut tarkasti ja ottanut huomioon kaikki omat resurssisi, tutustuthan vielä ennakkoon sopimusehtoihimme.
sekä  sijoitusmaksuihin 

Kyselyt Jujusta, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8-23 välisenä aikana.

Päivämäärä

7.7.2023