Title Image

Jokeri

Jokeri

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: 8-vuotias
♥ Rotu: dalmatiankoira
♥ n. 28 kg

Jokeri on ystävällinen, mutta hieman varautunut vieraita kohtaan. Hoitoimenpiteitä tulisi harjoitella vielä positiivisesti vahvistaen. Jokeri etsii koirakokenutta kotia ja tulevalla kodilla tulisi olla hyvät koiranlukutaidot. Kokemus rodusta katsotaan eduksi. Jokeri tykkää jonkin verran käyttää ääntään, joten emme sijoita häntä kerrostaloon. Voisi sopia nartun kaveriksi.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

8.2.2024