Title Image

Jira

Jira

♥ Sukupuoli: narttu
♥ Ikä: n. 3-vuotias
♥ Rotu: saksanpaimenkoiramix
♥ n. 26 kg

Ystävällinen ja Iloinen Jira tykkää puuhata ihmisten kanssa ja ottaa uudetkin ihmiset positiivisesti vastaan. Toisiin koiriin hän reagoi voimakkaasti, joten etsii kotia ainoana koirana. Jira kävelee lenkillä nätisti, mutta koirien ohittamista tulee vielä harjoitella. Antaa tehdä hoitotoimenpiteet hyvin. Jira on helposti motivoitavissa ruualla ja herkuilla. Hän soveltuisi kotiin, jossa harjoitettaisiin rauhallista arkiliikuntaa ja tarjottaisiin koiralle aktivointia ilman raskasta rasitusta. Ei kerrostaloon.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

29.2.2024