Title Image

Jelly

Jelly

♥ Sukupuoli: narttu
♥ Ikä: s. 2023
♥ Rotu: ranskanbulldoggi

Jelly on innokas ja ystävällinen nuorineiti, jolla riittää energiaa vaikka pienelle kylälle. Rakastaa ihmisiä ja läheisyyttä, ja lempipuuhiin kuuluu sohvalla makoilu ja rapsutettavana oleminen. Lenkillä Jelly jäpättää vastaantuleville koirille, mutta on hyvin motivoitavissa herkuilla ja häneen saa hyvin namien avulla kontaktiin. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta ja lenkillä kävelee nätisti vierellä. Jelly on tottunut kissoihin, eikä ole näistä moksiskaan – hän tahtoisi vain kovasti leikkiä kissojen kanssa, mutta antaa olla kun tajuaa ettei niistä ole leikkikaveriksi. Jelly tulee toimeen toisten koirien kanssa, kunhan totuttamisen uuteen koiraan tehdään rauhassa, mutta sopii myös perheen ainoaksi koiraksi.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

12.2.2024