Title Image

Hexi

Hexi

♥ Sukupuoli: narttu
♥ Ikä: alle 1-vuotias
♥ Rotu: pitbullmix
♥ n. 18 kg

Hexi on iloinen ja vaudikas pitbullin alku. Rakastaa pallo- ja vetoleikkejä. Hexi kulkee nätisti hihnassa ja lenkillä, mutta vesi ja lumisateet eivät häntä hirveästi miellytä. Hexi hyppii jonkin verran innostuessaan.

Hexi toivoisi aktiivista kotia, missä pääsisi puuhamaan ja purkamaan energiaa. Kokemus tämän tyyppisistä roduista katsotaan eduksi. Ei kissatalouteen. Hexillä on todettu aikaisemmin iho-ongelmia, joita on saatu helpotettua erityisruokavaliolla. Ainoaksi koiraksi.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

25.1.2024