Title Image

Guru VARATTU

Guru VARATTU

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: alle 1-vuotias
♥ Rotu: vesikoiramix

♥ n. 15 kg

Guru on nuori ja vauhdikas vesikoiratyyppinen koira. Hän tarvitsee kodin, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä harjoitella arjen perusasioita. Guru tarvitsee vielä paljon tapakoulutusta. Hän voisi tulla kotiin toisen koiran kaveriksi, mutta sopii myös ainoaksi koiraksi.

Guru on aktiivinen nuori koira, joten sohvaperunaksi hänestä ei ole vaan hän tarvitsee yhtä aktiivisen kodin. Guru voisi sopia mainiosti myös harrastuskoiraksi. Rauhoittumista tulisi harjoitella vielä. Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin. Koirakokeneeseen kotiin. Ei pienten lasten seuraan.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

25.1.2024