Title Image

Gaile

Gaile

♥ Sukupuoli: naaras
♥ Ikä: aikuinen
♥ Rotu: kotikissa
♥ Sokea, rakastettava ja reipas

Ruskearaidallinen, siro Gaile-tyttö on hyvin ihmisrakas, leikkisä ja reipas tyttö. Hän naukuu välillä huomiota ja viettäisi mielellään aikaa sylissä. Sokeus ei juuri Gailen menoa hidasta ja hän on leikkiessään vauhdikas. Gaile on myös innokas tutkimaan uusia paikkoja ja joskus varomatonkin, joten tulevan kodin olisi hyvä pitää huonekalut samoilla sijoillaan – Gaile ei siis sovi jatkuvasti sisustaville. 🙂  Gaile etsii ensisijaisesti pestiä ainoana kissana. Hän on itse, alkujärkytyksen haihduttua, ollut utelias toista kissaa kohtaan, mutta Gailen suuret tapittavat silmät voivat olla toiselle kissalle uhkaavat.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana

Päivämäärä

28.5.2024