Title Image

Dino

Dino

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: 10-vuotias
♥ Rotu: Thai ridgeback
♥ n. 35 kg

Dino on vanhempi koiraherra. Hän etsii rauhallista kotia, jossa ei tapahtuisi juurikaan muutoksia ja jossa hän saisi olla ainoana koirana. Kodin tulisi olla valmis etenemään Dinon tahtiin. Tuttujen ihmisten kanssa Dino on ystävällinen ja iloinen koira, mutta vieraiden kanssa varautunut. Dino on niin sanotusti ”yhden ihmisen koira”.  Hoitotoimenpiteissä on vielä työstämistä. HESYllä ollessaan Dino on ollut myös tarkka resursseista. Tulevan kodin tulee tutustua rotuun huolellisesti – ellei kokemusta ole entuudestaan – ja kodilla tulee olla hyvä koiran lukutaito. Emme sijoita Dinoa kerrostaloon emmekä lapsiperheeseen. Vain koirakokeneeseen kotiin.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kotikoiraksi siirtyessään muutos on iso myös koiralle. Aikuisenkin koiran kanssa voi joutua etenemään kuin pennun kanssa. Perusasioissa, kuten sisäsiisteys tai hihnakäyttäytyminen, voi olla vielä opetettavaa. Alussa koiran oppimiskykyä voi häiritä stressi eikä se tästä syystä välttämättä ole oma itsensä.

Ymmärräthän, että vaikka olemme tutustuneet ja havainnoineet koiran käytöstä ja luonnetta mahdollisimman tarkasti, ne ovat eläneet ns. tarhaelämää, joten koiran luonne tai käytös voi muuttua täysin uudessa kodissa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

11.1.2024