Title Image

Dalton

Dalton

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: aikuinen
♥ Rotu: kotikissa
♥ ÄKSÖNIII!!!

Dalton on hyvin aktiivinen ja aikuisesta koostaan huolimatta hyvin pentumainen kolli. Koko maailma on Daltonin leikkikenttä, eikä ”ei”:tä merkitse hänelle mitään. Dalton tykkää rapsutuksista ja toisinaan antaa käsitellä, mutta ei vielä osaa käyttäytyä ja saattaa pitää ihmistäkin leluna. Herkuilla ja leluilla käytös on kuitenkin helppo ohjata sallittuun. Dalton etsii kotia, jossa on tilaa riehua ja jossa on tarjolla paljon aktiviteetteja ja pitkämielisyyttä. Dalton ei ymmärrä, kun toinen kissa ei haluakaan saada tassusta naamaansa tai painia, joten hän etsii pestiä ainoana kissana (… jonka mukana tulee sitten noin kolmen kissan energia).

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana

Päivämäärä

4.4.2024