Title Image

Dalton ja Oodi

Dalton ja Oodi

♥ Sukupuoli: uros
♥ Ikä: aikuinen
♥ Rotu: kotikissa
♥ ÄKSÖNIII!!!

Aktiiviset ja leikkisät kaverukset Dalton ja Oodi etsivät yhteistä kotia, jossa on tilaa riehua ja painia. Molemmat herrat rakastavat rapsutuksia, tosin Dalton (musta) ei vielä aina osaa käyttäytyä ja saattaa pitää ihmistäkin leluna. Herkuilla ja leluilla käytös on kuitenkin helppo ohjata sallittuun. Dalton ja Oodi kaipaavat uudelta kodiltaan paljon aktiviteetteja sekä pitkämielisyyttä – näiden kahden vauhdikkaan kissaherran kanssa ei tylsiä päiviä ole tiedossa! Uudella kodilla tulee olla aiempaa kokemusta kissoista.

Olethan kärsivällinen ja annat uudelle perheenjäsenellesi aikaa kotiutua ja tutustua uusiin ihmisiin, uuteen paikkaan sekä uuden arjen tuomiin muutoksiin. Jokainen eläin on yksilö ja tarvitsee tähän oman aikansa.

Kaikki HESYn eläimet on kastroitu/steriloitu, rokotettu, madotettu ja tunnistusmerkitty mikrosirulla.

Harkitse uuden perheenjäsenen hankintaa tarkkaan ja varmista omat resurssisi. Tutustu ennakkoon HESYn sopimusehtoihin ja sijoitusmaksuihin. Kun haluat tarjota HESY-eläimelle kodin, aloita täyttämällä tämä lomake! Huomaathan, että lomakkeen täyttäminen on mahdollista vain arkisin klo 8–23 välisenä aikana.

Päivämäärä

28.6.2024