Kun marsurouvat Ruusunen, Tuhkimo ja Lumikki saapuivat HESYlle, he olivat kaikki pieniin päin. Kuin yhteisestä sopimuksesta he kukin pyöräyttivät maailmaan kaksi poikasta. Nyt perheet etsivät rakastavia loppuelämän koteja.

Ruusunen on vilkas ja utelias äiti, ja sen poikaset Philip ja Fauna ovat tulleet äitiinsä. Poikaset ovat kyllä vielä vähän ujojakin, mikä on ymmärrettävää, kun kaikki maailmassa on vielä uutta! PHILIP JA FAUNA VARATTU

Tuhkimo on hieman kaino rouva, mutta sen poikaset Drizella ja Anastasia ovat tavattoman uteliaita. Herkut maistuvat ihmisen kädestä jo oikein hyvin. Tämä perhe lähtisi mieluiten yhdessä uuteen kotiin. SAANEET KODIN!

Lumikki on puuhakas, mutta ujostelee vielä hiukan ihmisiä. Sen poikaset Ujo ja Lystikäs ovat nimiensä mukaisia: ympäristö vähän vielä epäilyttää, mutta kaikki on myös tavattoman kiinnostavaa. UJO JA LYSTIKÄS SAANEET KODIN!

Muistathan, että marsu on laumaeläin! Marsuja ei luovuteta ainoaksi lemmikiksi.

Lisätietoa

Jos olet kiinnostunut antamaan kodin marsulle, ota yhteyttä ja sovi erikseen tapaamisaika! Marsuja ei tällä hetkellä pääse tapaamaan vapaasti.