Voit lahjoittaa rahaa kodittomille eläimille MobilePayn kautta. Sovelluksen rekisteröintiä varten tarvitset suomalaisen pankin tilinumeron ja maksukortin.

MobilePay on kätevä tapa lahjoittaa: kirjaudu omaan MobilePay-sovellukseesi, kirjaa summa, lisää lyhytnumero 12353 (uuden eläinsuojelukeskuksen lahjoitustili) tai 53287 (kodittomien eläinten lahjoitustili) ja vahvista maksu pyyhkäisemällä.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerätyt varat käytetään löytöeläinten hoidosta koituviin kuluihin. Varoilla maksetaan eläinlääkärikuluja, lääke- ja laitekustannuksia, hiekka- ja ruokakuluja sekä henkilöstökuluja. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaalien tuottamiseen. Varoja kerätään lisäksi nykyisten eläintilojen ylläpito- ja korjauskustannuksiin sekä uuden eläinsuojelukeskuksen rakennuskustannuksiin. Rakennuskustannuksia rahoitetaan myös yhdistyksen omalla omaisuudella.