Kätevimmin teet lahjoituksen verkkokauppamme kautta. Verkkokaupassa lahjoitukset voi maksaa luottokorteilla (Visa ja Mastercard) tai pankkipainikkeilla (Nordea, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, OP, Danske Bank ja Säästöpankki).

Voit lahjoittaa rahaa uuden eläinsuojelukeskuksen remontointikuluihin myös MobilePayn kautta. Sovelluksen rekisteröintiä varten tarvitset suomalaisen pankin tilinumeron ja maksukortin. MobilePay on kätevä tapa lahjoittaa: kirjaudu omaan MobilePay-sovellukseesi, kirjaa summa, lisää lyhytnumero 12353 (tai vie puhelimesi MobilePay qr-koodin päälle) ja vahvista maksu pyyhkäisemällä.

Halutessasi voit myös tehdä lahjoituksen suoraan keräystilille:

Uusi Eläinsuojelukeskus -projektin avustustili:

 

IBAN: FI60 2001 1800 133194

Käytä viitenumeroa: 1232

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerättyjä varoja käytetään löytöeläinten hoitokulujen kattamiseen. Kulut koostuvat eläinlääkärikuluista, lääke- ja laitekustannuksista sekä hiekka- ja ruokakuluista. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaaleihin. Varoja kerätään lisäksi nykyisten eläintilojen ylläpito- ja korjauskustannuksiin. Kerättyjä varoja käytetään vuosien 2018–2021 kuluessa.