Eläinrakkaus riittää

Kymmeniä tuhansia eläimiä jää kodittomiksi Suomessa vuosittain. Jotta voisimme tarjota entistä useammalle lemmikille parasta mahdollista hoitoa, rakennamme uutta eläinsuojelukeskusta, HESY-keskusta, Pitäjänmäelle. Kodittomat lemmikit pitäisi saada uuden katon alle jo marraskuussa, joten tarvitsemme apuasi.

Lahjoita nyt sinulle helpoimalla tavalla:

MobilePay lyhytnumerolla 12353

Verkkopankissa tilille
FI60 2001 1800 1331 94
viite: 1232

Verkkokauppamme kautta

 

Tekstiviestillä. Lahjoita 20 euroa lähettämällä viesti 20 HESY numeroon 16588. Voit korvata numeron haluamallasi summalla (esimerkiksi viestillä 5 HESY lahjoitat kodittomille eläimille 5 euroa).

Lue lisää HESY-keskuksesta
HESY-keskus mahdollistaa entistä useamman kodittoman lemmikin auttamisen ja niiden hoitamisen korkealuokkaisesti. Saamme samaan rakennukseen kaiken toiminnan, kuten karanteenin sairastaville eläimille, oman osaston kissanpennuille, eläinlääkärin vastaanoton, erilaisia lemmikkipalveluita ja eläintarvikeputiikin. Tapahtumat, luennot ja perehdytysillat onnistuvat tulevaisuudessa suurillekin vierailuryhmille HESY-keskuksen areenalla.

Uudessa keskuksessa eläimien on mahdollista asua väljissä, virikkeellisissä ja valoisissa tiloissa, kunnes niille löydetään sopiva loppuelämän koti. Lisäksi heillä tulee olemaan hyvät ulkoilumahdollisuudet: ulkotarhat koirille ja kissoille sekä yrttipuutarha kaneille.

Perusta oma keräys

Meillä on pitkä aherruksen tie vielä edessämme ennen kun mahdollisuudet on muutettu todellisuudeksi. Tarvitsemme apua varoina, palveluina ja materiaaleina.

Mikäli sinulla on varainkeruuideoita ja mahdollisuuksia osallistua talkoisiin osallistamalla oman yhteisösi henkilöitä tai hyödyntämällä omaa yritystäsi tai ammattitaitoasi, lähetä viestiä osoitteeseen hesy@hesy.fi

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on: RA/2017/1022. Lupa on voimassa 1.1.2018–31.12.2020 koko Suomen alueella lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerätyt varat käytetään löytöeläinten hoidosta koituviin kuluihin. Varoilla maksetaan eläinlääkärikuluja, lääke- ja laitekustannuksia, hiekka- ja ruokakuluja sekä henkilöstökuluja. Varoja käytetään myös valistus- ja kasvatustyöhön sekä tiedotusmateriaalien tuottamiseen. Varoja kerätään lisäksi nykyisten eläintilojen ylläpito- ja korjauskustannuksiin sekä uuden eläinsuojelukeskuksen rakennuskustannuksiin. Rakennuskustannuksia rahoitetaan myös yhdistyksen omalla omaisuudella.