YT-neuvottelut päättyneet

By September 6, 2019 Tiedotteet

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry                                                                                            6.9.2019

HESYN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry valmistautuu muuttamaan uuteen HESY-keskukseen ja on yhteistoimintamenettelyssä sopinut tarpeellisia muutoksia työn järjestelyihin liittyen. Torstaina 5.9. päättyneiden neuvotteluiden pohjalta on tehty seuraavia päätöksiä:

  • Ammattitaitoisen ja korkeatasoisen hoidon varmistamiseksi yhdistys palkkaa jatkossa ainoastaan eläintenhoitajan tai klinikkaeläinhoitajan tutkinnon suorittaneita eläintenhoitajia. Pätevyysvaatimus kohdistetaan myös nykyiseen henkilökuntaan.
  • Eläintilojen ja myymälän aukioloaikoihin on tiedossa muutoksia, joiden odotetaan entistä paremmin palvelevan asiakkaitamme. Tarkemmista aukioloajoista on keskusteltu yhteistoimintaneuvottelun yhteydessä henkilökunnan kanssa ja ne julkistetaan uuteen taloon siirryttäessä.
  • Eläinten laadukas hoito ja uuden loppuelämän kodin löytyminen turvataan entistäkin paremmin uusien työjärjestelyiden kautta, joilla mm. pidennetään eläinten päivittäistä hoitoaikaa ja keskitetään kaikki uusien kotien hankintaan liittyvät asiat erityiselle eläinkoordinaattorille
  • HESY-keskuksesta tehdään monitoimitalo, jossa eläinten hoidon lisäksi tarjotaan eläinystäville erilaisia palveluja, koulutuksia ja yleisötilaisuuksia sekä itse tuotettuna että yhteistyökumppaneiden palveluna

Yhteistoimintaneuvottelujen yhteydessä päätettiin myös neljästä irtisanomisesta tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Irtisanottaville eläintenhoitajille annetaan kuitenkin mahdollisuus pätevöityä 6kk takaisinottovelvollisuusaikana, jolloin työsuhteen jatkoa voidaan tarkastella uudelleen.

HESY-talossa remontti on täydessä vauhdissa ja projekti etenee aikataulun mukaisesti, joten siirtyminen uusiin tiloihin pitäisi olla mahdollista marraskuun alussa.

HESY ry:n hallitus

 

Lisätietoja:

hallituksen jäsen Kirsi Sharma

puh. 040 5115767

sharma@kolumbus.fi