Title Image

HESY-keskus suljettu koronatilanteen vuoksi

HESY-keskus suljettu koronatilanteen vuoksi

Muista pestä käsiä!

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:n tiedote 16.3.2020

HESY-keskus suljettu toistaiseksi koronan vuoksi

HESY-keskus, eläintilat ja HESY-puoti pidetään toistaiseksi suljettuna. Myös kaikki HESY-keskuksen tapahtumat, kuten HESY-areenan kirpputori 29.3., ja sovitut vierailut perutaan toistaiseksi.

Kyseessä on varotoimenpide HESY-keskuksen toiminnan turvaamiseksi. Yleisötilojen sulkemisen lisäksi olemme tehneet erityisjärjestelyjä eläintenhoitajien työvuoroihin, jotta voimme taata hoidossamme oleville eläimille laadukkaan hoidon siinäkin tapauksessa, että epidemia Suomessa pitkittyy. HESYn toimiston väki työskentelee toistaiseksi kotoa käsin.

HESYn infopuhelin vastaa tuttuun tapaan arkisin klo 09-16, ja löytöeläinkuljetukset pääkaupunkiseudulla hoidetaan normaalisti. HESYn kissat, koirat ja kanit hoidetaan yhtä huolellisesti kuin aina. Toimiston työntekijät ovat tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse, ja sosiaalisen median kanavia hoidetaan normaalisti. Peruutetut tapahtumat järjestetään, jahka tilanne normalisoituu ja voimme jälleen avata HESY-keskuksen ovet eläinsuojelutyön siitä vaarantumatta.

Tavaralahjoituksia (lakanat, pyyhkeet, viltit, eläintenruuat) voi jättää HESY-keskuksen pihalle rullakoihin tiistaisin ja torstaisin. Pakkaathan lahjoitukset säänkestävästi.

Harkitsethan myös vaikkapa pienen rahalahjoituksen tekemistä tai jäseneksi liittymistä toimintamme tukemiseksi. Kevät on kiireisintä aikaa löytöeläintaloilla, ja HESYllekin on odotettavissa paljon lisäeläimiä. Pysytään terveinä!

HESYn verkkokaupan aineettomat lahjat:
https://www.hesy.fi/product-category/lahjoitukset/

Jäsenlomake:
https://hesy.yhdistysavain.fi/

Kodittomien eläinten avustustili
IBAN: FI09 2001 1800 113063
Muista merkitä viestitietoihin maininta ”Lahjoitus” tai käytä vaihtoehtoisesti viitenumeroa: 100586.
Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi koirille, käytä viitenumeroa 100599. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi kissoille, käytä viitenumeroa 100573.