Title Image

HESY etsii uutta toiminnanjohtajaa

HESYn logo ja teksti "Tule meille töihin!"

HESY etsii uutta toiminnanjohtajaa

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry on toiminut jo 150 vuoden ajan eläinsuojelun parissa. HESYn päätoiminta-alueena on kodittomien eläinten auttaminen HESY-keskuksessa. HESY hoitaa myös pääkaupunkiseudun löytöeläinten sekä huostaanotettujen eläinten hoidon Viikin löytöeläintalolla. Käytännön eläintenhoidon lisäksi HESY hoitaa pääkaupunkiseudun löytöeläinkuljetukset, ylläpitää lemmikkien hautausmaata Keskuspuistossa, ylläpitää neuvontapuhelinta ja ottaa kantaa eläimiä koskeviin yhteiskunnallisiin ja poliittisiin kysymyksiin. Toiminnot ovat vuosien saatossa kehittyneet ja ammattimaistuneet. Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin HESY etsii nyt uutta toiminnanjohtajaa.

Etsimällämme toiminnanjohtajalla tulee olla osaamista ja kokemusta seuraavilta alueilta:

– henkilöstöjohtamisen taidot, esimieskokemus, työehtosopimuksen tulkinta

– vahva talousosaaminen (mm. budjetointi, kirjanpidon perusteet, palkanlaskenta, varainhankinta, varainhoitotiimissä toimiminen)

– vankka ote prosessien kehittämisestä ja strategiasuunnittelusta, kyky visioida ja jalkauttaa tehtyjä suunnitelmia

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu myös HESY-keskuksen talosta huolehtiminen yhteistyössä kiinteistöhuollon kanssa (oma-aloitteisuuttakin tarvitaan ja vasarakin pysyy kädessä tarvittaessa).

Lisäksi toiminnanjohtaja toimii HESYn hallituksen esittelijänä ja sihteerinä. Toiminnanjohtajamme on positiivinen ja henkilökuntaa kannustava. Hän toimii järjestömme tukipilarina ja vastaa yhdistyksen operatiivisesta toiminnasta. Hänen apunaan on mediavastaava, yhteisökoordinaattori ja johtava eläintenhoitaja. HESYllä on noin 30 työntekijää, joista valtaosa eläintenhoitajia.

Hakemukset 24.6.2024 mennessä sähköpostitse kirsi.sharma@hesy.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Tiedustelut puhelimitse Kirsi Sharma p. 040 511 5767 torstaina 13.6. klo 10-12 ja tiistaina 18.6. klo 10-12. Hakemuksia käsitellään ja haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten kannattaa lähettää hakemus mahdollisimman pian.