Title Image

Hallitusehdokkaat esittäytyvät

Hallitusehdokkaat esittäytyvät

Arto Ollikainen
Ammatti/työnkuva: Projektipäällikkö, engineering. Työssä autan organisaatiota ratkaisemaan lyhyen ajan myyntiin liittyviä ongelmia, pitkällä aikavälillä kehitän tuotteita.
Vapaa-aika: Vapaa-ajalla harrastan mökkeilyä, kalastusta
Asuinpaikka: Kirkkonummi
Perhe: Marja Ollikainen + Belgian paimenkoira, Häxa (Hessu)
Kiinnostuksen kohteet: Talotekniikka / kunnostaminen, tekniikka yleisesti ja opiskelen robotiikkaa. Lisäksi eläinten hyvinvointi on lähellä sydäntä.

Anna Saarinen
Olen 46-vuotias espoolainen eläinten ystävä. Eläimet ja niiden hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeää. Olen se, joka sateen jälkeen myöhästyy joka paikasta, kun kaikki kastemadot pitää pelastaa asvaltilta nurmikolle. 🙂 Ja olen se, joka lähtee iltamyöhään viemään löytökissaa Viikkiin, jotta se pääsee turvaan.

Lemmikkeinä minulla on ollut lähinnä kissoja, mutta myös tuliliskoja, sauvasirkkoja ja keuhkokotiloita. Yläasteikäisenä pelastin kaksi kania lopetukselta ja adoptoin ne itselleni. Omat kissani ovat kaikki olleet rescue-taustaisia. En näe järkevänä hankkia rotueläimiä, kun maailma on täynnä kotia etsiviä eläimiä.

Olen ollut Hesyn vapaaehtoisena muutaman vuoden ajan. Vanhalla talolla Pakilassa kävin mm. siivoamassa kissojen tiloja, uudella talolla olen ollut mukana tapahtumissa ja ihmisystävä-toiminnassa.

Hesyn hallituksessa voisin olla osaltani vaikuttamassa minullekin tärkeisiin asioihin eli miten eläimiä kohdellaan yhteiskunnassamme.