Title Image

Hallitus tiedottaa – HESYn vuosikokous 2020 ja COVID-19-tilanne

Hallitus tiedottaa – HESYn vuosikokous 2020 ja COVID-19-tilanne

Hallitus tiedottaa – HESYn vuosikokous 2020 ja COVID-19 tilanne

HESYn hallitus oli päättänyt kutsua vuosikokouksen koolle lauantaina 25.4.2020 kello 12 HESY-areenalla (Muonamiehentie 7). HESYn sääntöjen mukaan vuosikokous on pidettävä huhtikuun loppuun mennessä. Vuosikokouksen kokouskutsu on toimitettava viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta julkaisemalla kutsu yhdistyksen omilla kotisivuilla. Kokouskutsu lähetetään lisäksi sähköpostitse niille jäsenille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa yhdistyksen käyttöön. Kokouskutsussa on mainittava käsiteltävät asiat sekä kokouksen aika ja paikka.

COVID-19-tilanteen vuoksi HESYn hallitus harkitsee vuosikokousajankohdan siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Jos Aluehallintovirastojen antamat määräykset ja valtionhallinnon viranomaisten antamat ohjeistukset pysyvät ennallaan tai tiukentuvat, on vuosikokouksen ajankohta siirrettävä, sillä terveyden suojaaminen on vahvempi arvo kuin yhdistyksen sääntöjen määräys kokouksen pitoajasta. Lisäksi yhdistysdemokratian näkökulmasta ei ole perusteltua järjestää kokousta sellaisena ajankohtana, jolloin jäsenet eivät voi osallistua kokoukseen.

HESYn hallitus tekee päätöksen mahdollisesta vuosikokouksen siirtämisestä kokouksessaan 15.4.2020 ja päätöksestä tiedotetaan 17.4.2020 mennessä.

30.3.2020

HESY ry hallitus