Voit tukea Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi. Aikuisilta jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa ja nuorisojäseniltä (alle 18-vuotiaat) 15 euroa vuodessa. Ainaisjäsenyyden hinta on 15-kertainen vuosijäsenmaksu eli 375 euroa.

Jäsenmaksuilla katetaan kodittomien eläinten hoidon aiheuttamia kustannuksia. Vuosittain Eläinsuojelukeskuksen pyörittämiseen kuluu noin miljoona euroa.

Suuri jäsenmäärä on HESYlle hyödyllinen myös silloin, kun maassamme säädetään uusia eläinsuojelua koskevia lakeja. Jäsenmäärältään suuria yhdistyksiä kuunnellaan lakeja valmisteltaessa.

Jäsenet saavat kahdesti vuodessa ilmestyvän jäsenlehden. Lisäksi jäsenillä on oikeus osallistua yhdistyksen vuosikokoukseen. Muistathan tehdä osoitteenmuutoksen jäsenrekisteriimme aina, kun asuinpaikkasi muuttuu. Tee ilmoitus sähköpostiosoitteeseen: mari.aro[a]hesy.fi

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry:n säännöt.

Rekisteriseloste.

Liity jäseneksi täyttämällä oheinen lomake ja maksamalla jäsenmaksu suoraan HESYn tilille IBAN: FI11 1745 3000 1300 31 ja BIC-tunnus: NDEAFIHH. Jäseneksi ei hyväksytä henkilöitä, jotka eivät ilmoita kaikkia lomakkeessa pyydettyjä tietoja. Muista merkitä viestitietoihin oma nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi ja maininta “Jäsenmaksu”. Ainaisjäseniksi liittyvien tulee merkitä viestitietoihin maininta “Ainaisjäsenyys”.