was successfully added to your cart.

17.2. klo 12–15 Eläinten ääni -mielenosoitus

By | Tapahtumat | No Comments

Animalia, HESY, Oikeutta eläimille ja SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto järjestävät 17. helmikuuta Eläinten ääni -mielenosoituksen, koska uudesta eläinsuojelulaista uhkaavat jäädä pois lähes kaikki keskeisimmät uudistukset.

Hallituksen esityksestä uudeksi eläinsuojelulaiksi puuttuvat tyystin sellaiset asiat kuin parsinavetoiden ja porsitushäkkien sekä turkistarhauksen kieltäminen, jatkuva vedensaanti eläinten pysyvissä pitopaikoissa sekä koirien ja kissojen pakollinen tunnistusmerkintä ja rekisteröinti. Ilman näitä keskeisimpiä uudistuksia uutta eläinsuojelulakia ei voida hyväksyä.

Käsillä ovat viimeiset hetket vaikuttaa lakiin! Kerrotaan yhdessä, että eläimiä ei saa jättää hallituksen politiikan jalkoihin. Eurobarometrin mukaan 99 % suomalaisista pitää eläinsuojelua tärkeänä, ja 90 % suomalaisista haluaa, että tuotantoeläimiä suojeltaisiin nykyistä paremmin. Tämän täytyy näkyä myös eläinsuojelulaissa. Vaaditaan nyt yhdessä, että enemmistön ääni kuuluu!

Kokoonnumme Rautatientorilla, josta mielenosoituskulkue matkaa Eduskuntatalon edustalle.

ENGLISH: Join us in protest for a better Animal Welfare Act!

On February 17, Animalia, HESY, Oikeutta eläimille and SEY the Finnish Federation for Animal Welfare Associations invite all to join the ‘Eläinten ääni” (The voice of Animals) demonstration. The protest draws attention to the lack of ambition in the law proposal draft regarding the new Animal Welfare Act.

Crucial improvements, such as banning beam barns, farrowing stalls and fur farming, as well as guaranteeing farm animals continuous access to drinking water and implementing an obligatory tracing method for cats and dogs may be left out of the new law. Without these improvements the law is completely unacceptable.

We are in the final hour and we can still make a difference. Together we will make it known that animals are not to be pushed aside by the government! According to the Special Eurobarometer 442 99 % of Finns consider animal welfare to be ‘important’ and 90 % believe the well-being of farmed animals should be better protected than it is now. This must be reflected in the new animal welfare law. Let’s demand together that the voice of the majority be heard!

Following organizations support the demonstration/ Seuraavat tahot tukevat mielenosoitusta:

Auringonkoirat ry
Autetaan Eläimiä ry
Balkanin koirat ry
Costa Blancan rescuekoirat ry
Dodo ry
Eläinsuojeluyhdistys Dewi ry
Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry:n
Kuono ry
Kymenlaakson Eläinystävät ry
Kyproskoirat ry
Los Perros de Andalucia en Finlandia ry
Luonto-Liitto ry
Mikkelin Eläinsuojeluyhdistys MESY ry
PKS Vegaaniliitto ry
Pro Animals Finland – PAFi ry
Refugio Esperanza
Rekku rescue ry
Vasemmistonuoret ry
Venäjän Katukoirat ry
Vihreät nuoret ry
Viipurin Koirat ry

24.2. klo 10 Kissojen leikkaustempaus

By | Tapahtumat | No Comments

24.2. klo 10 Kissojen leikkaustempaus

HESY järjestää lauantaina 24.2. kello 10 alkaen kissojen leikkaustempauksen. Tapahtuman aikana eläinlääkäri Satu Olkkonen operoi sekä uros- että naaraskissoja. Mikäli leikattavaksi tuotavalla eläimellä ei ole mikrosirua, eläinlääkäri edellyttää, että kissalle laitetaan siru leikkauksen yhteydessä.

Hinnasto:

Sterilointi 90,-
(vain rekisteröidyn sirun omaaville)

Sterilointi + rokotus 102,-
(vain rekisteröidyn sirun omaaville)

Sterilointi + mikrosiru 102,-
(sis. sirun rekisteröinnin Kissaliiton mikrosirupalveluun)

Sterilointi + rokotus + mikrosiru 114,-
(sis. sirun rekisteröinnin Kissaliiton mikrosirupalveluun)

Kastraatio 50,-
(vain rekisteröidyn sirun omaaville)

Kastraatio + rokotus 62,-
(vain rekisteröidyn sirun omaaville)

Kastraatio + mikrosiru 62,-
(sis. sirun rekisteröinnin Kissaliiton mikrosirupalveluun)

Kastraatio + rokotus + mikrosiru 74,-
(sis. sirun rekisteröinnin Kissaliiton mikrosirupalveluun)

Mukaan mahtuu maksimissaan 16 narttua ja 30 kollia. Naaraskissojen minimipaino on 1,2 kiloa ja uroskissojen molempien kivesten pitää olla käsin tunnettavissa. Kiimassa olevia kissoja ei voi leikata.

Ennakkoilmoittautuminen on välttämätön. Varaa aika lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: mari.aro@hesy.fi. Mainitse viestissä oma nimesi ja puhelinnumerosi sekä kissan sukupuoli. Saat varausvahvistuksen ja lisäohjeet sähköpostiisi. Maksu on suoritettava ennen toimenpidettä HESYn tilille. Tapahtumapaikka: Eläinsuojelukeskus, Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki.

1.-24.12. Joulukeräys HESYlle Espoontorin Musti ja Mirri -myymälässä

By | Tapahtumat | No Comments

1.-24.12. Joulukeräys HESYlle Espoontorin Musti ja Mirri -myymälässä
Kauppakeskus Espoontorissa sijaitseva Musti ja Mirri -myymälä järjestää 1.–24.12. välisenä aikana joulukeräyksen HESYn hoidossa olevien hylättyjen eläinten hyväksi. Myymälään voi viedä keräyksen aikana eläinten ruokia sekä puhtaita pyyhkeitä ja lakanoita. Avoinna: ma-pe 10–19, la 10–17. Joulukuussa myymälä on avoinna myös sunnuntaisin klo 12–16 ja jouluaattona klo 9–12. Osoite on Kamreerintie 3, 02770 Espoo.

8.–10.12.HESY Koiramessuilla

By | Tapahtumat | No Comments

HESY on näytteilleasettajana Koiramessuilla Messukeskuksessa Helsingissä 8.–10. joulukuuta. Poikkea HESYn osastolla 6a40 pikkuostoksilla ja kuulemassa, miten voit auttaa kodittomien lemmikkieläinten hyväksi tehtävää työtä.  Osoite: Messuaukio 1.

HESYn joulukeräys alkaa 8.12.

By | Tapahtumat | No Comments

HESYN PERINTEINEN JOULUKERÄYS alkaa 8.12. ja vuorot ovat varattavissa.
Lasipalatsi, Helsinki 8.–23.12.2017 klo 12–18, vuorot: klo 12–14, 14–16 ja 16–18.
Iso-Omena, Espoo 11.–14.12.2017 klo 12–18, vuorot: klo 12–15 ja 15–18.
HESY-Torilta (Hämeentie 2 B) saa kuvallista henkilötodistusta vastaan lippaan työpaikka- tai katukeräykseen.
Keräysvuorot ovat varattavissa, lähetä sähköpostia osoitteeseen aila.kettunen@hesy.fi

 

11.–12.11. Lemmikkimessut

By | Tapahtumat | No Comments

HESY on näytteilleasettajana Lemmikkimessuilla 11.–12.11. HESYn osastolla 5h31 myydään lemmikkieläintarvikkeita ja yhdistyksen kannatustuotteita. Paikalla päivystävät messuedustajat kertovat, miten löytöeläimiä voi auttaa ja miten HESY toimii heitteille jätettyjen lemmikkien hyväksi.

HESYn puheenjohtaja Hannele Luukkainen pitää esitelmän Sympaatti-lavalla su 12.11. klo 14–14.20 aiheesta “Uusi eläinsuojelulaki – sekunda jo syntyessään“.

Osoite: Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki.

1.8. klo 11–18 HESY-torin avajaiset

By | Tapahtumat | No Comments

HESYn myymälä avaa ovensa uusissa tiloissa, joissa vietetään avajaisia 1.8. klo 11–18. HESY-torilla myydään mm. miesten ja naisten vaatteita, kenkiä, persoonallisia koriste-esineitä, monenmoista käyttötavaraa sekä kirjoja, tauluja, vanhoja pitsitekstiilejä, merkkiastiastoja ja suomalaista taide- ja antiikkilasia. Tavarat ovat kierrätettyjä, ja niiden myyntituotto käytetään kodittomien eläinten hyväksi tehtävään työhön. Tervetuloa avajaisiin!

Osoite: Hämeentie 2 B, 00530 Helsinki.

 

10.6. klo 10–14 HESY mukana kyläkauppapäivässä

By | Tapahtumat | No Comments

Itä-Pakilan K-marketissa järjestetään 10.6. klo 10–14 kyläkauppapäivä, jonka aikana liikkeestä voi ostaa  monenlaisia tuotteita alennettuun hintaan HESYn kodittomien eläinten hyväksi. HESYn eläintilat ja eläintarvikeliike ovat päivän aikana avoinna klo 12–14.

K-market Itä-Pakilan osoite on Yhdyskunnantie 22. HESYn toimipiste on K-markettia vastapäätä osoitteessa Yhdyskunnantie 11.