was successfully added to your cart.

HESYn hallitus tiedottaa 8.3.2017

By March 8, 2017Tiedotteet

HESYn hallitus tiedottaa 8.3.2017

Hallitus on kokoontunut joulukuussa 2016 sekä vuonna 2017 tammikuussa ja maaliskuun alussa 5.3.

Työterveyshuollon ja hallituksen henkilöstölle viime vuonna tehdyn selvityksen tulokset on käyty läpi henkilökunnalle järjestetyssä tilaisuudessa tammikuussa. Tilanne työyhteisössä näyttää nyt hyvältä ja toimivalta.

Uusi eläinsuojelukeskus -projektin vastuuhenkilöt ovat etsineet aktiivisesti uusia toimitiloja. Projektin tiimoilta on käyty tapaamassa myös Helsingin kaupunginrakennusvalvontaviraston edustajia käyttötarkoitusasian selvittämiseksi. Tällä hetkellä selvityksen alla on yksi kiinteistö sekä yksi tontti Helsingissä.

HESYn hallituksen nimeämä työryhmä laatii luonnoksen HESYn omaksi työehtosopimukseksi, jota ehdotetaan henkilöstön luottamusvaltuutetuille sen valmistuttua.

Yhdistyksen toimintoja tehostetaan ja maalis-huhtikuun aikana yhdistyksen sisällä siirrytään uuteen IT-järjestelmään. Myös yhdistyksen taloushallinto on pitkälle automatisoitu tilitoimiston kanssa.

Jäsenmaksulomakkeet lähetetään kirjeitse jäsenille maaliskuun aikana. Yhdistys siirtyy käyttämään Yhdistysavain.fi-palvelua ja toivoo, että tulevaisuudessa mahdollisimman moni vastaanottaisi jäsenmaksulaskun sähköpostiinsa. Tiedotamme tästä lisää, kun järjestelmä saadaan täyteen käyttövalmiuteen. Samalla myös jäseneksi liittyminen helpottuu.

Yhdistyksen omaisuutta hoitaa omaisuudenhoitoyhtiö, jonka tulokset ovat näkyneet alkuvuodesta 2017 positiivisina yhdistyksen arvopaperivarallisuudessa.

Hallitus on seurannut Kirpputori SaunaKatin myynnin kehittymistä. Viime kesän sukelluksen jälkeen tilanne näytti hiljalleen menevän kohti parempaa, mutta joulukuusta lähtien myynnit ovat olleet merkittävästi aiempaa huonompia. Hallitus päätti johtoryhmän ehdotuksen mukaisesti, että kirpputoritoiminnalle etsitään huhtikuun loppuun mennessä uudet tilat, joiden sijainti on parempi. Uudet tilat esitellään hallitukselle toukokuun alun kokouksessa. Näihin tiloihin siirretään sekä Kirpputori SaunaKatti että Perintöpuoti Mäkelänkadulta. Yhdistämällä myymälät niiden kustannuksia saadaan pienemmäksi. Myös henkilökunnalle on etua siitä, kun myymälät sijaitsevat samassa kohteessa. Lisäksi myymälöitä markkinoidaan Facebookissa. Mikäli uusia edullisempia tiloja ei löydetä, tulee tappiollisen kirpputoritoiminnan jatkoa pohtia uudelleen, sillä tappiollista toimintaa ei ole järkevää ylläpitää lahjoitusvaroin.

Kaavio: Kirpputori SaunaKatin myynnin kehitys:

 

 

 

 

Eläinsuojelukeskuksessa järjestettiin henkilökunnan ja vapaaehtoisten avulla Avointen ovien päivä -niminen tapahtuma 4.3. lauantaina. Paikalle saapui runsaasti väkeä. Valtakunnallinen löytöeläinpäivä sai saman päivän aikana positiivista näkyvyyttä YLEn aamu tv:ssä ja iltauutisissa sekä suomen- että ruotsinkielisessä radiossa.

Yhdistys osallistuu Eläinystäväni-messuille 22.–23.4.2017 Helsingin messukeskuksessa. Lisäksi yhdistys järjestää toukokuussa roskakävelyn ja ottaa osaa Suomi 100 -tapahtumiin.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään lauantaina 22.4.2017. Paikka ilmoitetaan myöhemmin. Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouskutsu julkaistaan viimeistään seitsemää päivää ennen vuosikokousta suomenkielisessä että ruotsinkielisessä Helsingissä ilmestyvässä aamulehdessä.