was successfully added to your cart.

Hallitus tiedottaa 15.11.2017

By November 15, 2017Tiedotteet

Hallitus tiedottaa 15.11.2017

HESYn hallitus on kokoontunut lokakuussa sekä marraskuussa.

Lokakuun kokouksessa hallitus totesi, että Jarmo Kelo sekä Martti From ovat eronneet hallituksesta. Loppukauden kokouksissa varajäsenet Minna Lahti ja Nina Immonen toimivat hallituksessa äänivaltaisina jäseninä.

HESY-tori on toiminut Hakaniemen torin reunalla elokuusta. Sen toiminta ei vielä ole saavuttanut kannattavuuden rajaa. Hallitus seuraa tilannetta ja edellyttää, että HESY-torin toiminnasta tulee kannattavaa.

Uusi eläinsuojelukeskus -projekti odottaa nykyisen Eläinsuojelukeskuksen Itä-Pakilassa sijaitsevan tontin kaava-asian edistymistä. Yhdistys kartoittaa edelleen myös muita mahdollisuuksia. Yhdistykselle on tarjottu olemassa olevaa kiinteistöä ostettavaksi, ja hallitus perehtyy siihen sekä mahdollisiin muihin sille esitettyihin vaihtoehtoihin.

HESYn kaikki löytöeläimet rekisteröidään vuoden 2018 alusta Turvasiru.fi-palveluun. Eläinten luovutusmaksuja korotetaan vuoden 2018 alusta. Tarkemmat tiedot julkaistaan yhdistyksen sivuilla joulukuun alussa.

HESYllä on ollut syksyn aikana useita yleisötapahtumia. Esimerkiksi hautausmaalla pidettiin talkoot 16.9., ja tapahtumaan osallistui kymmenkunta tehokasta talkoolaista. Iso kiitos heille muun muassa vanhan kaatuneen aidan purkamisesta.

Avoimet ovet -tapahtuma pidettiin Eläinsuojelukeskuksessa lauantaina 7.10. Talo oli koko tapahtuman ajan täynnä kiinnostuneita ihmisiä, jotka halusivat tutustua HESYn toimintaan.

Avoimet ovet -tapahtuma järjestetään jälleen keväällä, lauantaina 3.3.2018. Open House eli englanninkielinen Avointen ovien ilta -tapahtuma pidettiin 26.10. Tapahtumaan osallistui noin kolmisenkymmentä innokasta. Halloweenina 30.11. lapset saivat laskea talon mustia kissoja ja tutustua hämähäkkeihin.

HESYllä on syksyn aikana ollut myös useita tempauksia eri yritysten kanssa. Heidän avullaan on järjestetty ruokakeräyksiä, siivottu eläintiloja sekä kellareita, tehty markkinointiaineistoja, kuvattu videoita, inventoitu myymälän tavaroita, viihdytetty kissoja ja vaikka mitä. Isot kiitokset yrityksille aktiivisuudesta!

Henkilökunnalle järjestettiin työhyvinvointipäivä 2.11. Porvoossa. Päivän ohjelma koostui tutustumisesta Tolkkisten kissataloon, kissajoogasta, tutustumisesta Kissamuseoon sekä liikunnallisesta ohjelmasta. Aurinkoinen sää toimi erityisenä bonuksena virkistyspäivänä.

HESY tukee aloitetta metsästyslain 5:nnen §:n muuttamiseksi.

HESY on mukana Helsingin Seudun Kennelpiirin joulusiunauksessa Senaatintorilla tiistaina 21.11. kello 19. HESYn eläimille voi tuoda lahjoituksia. Erityisesti märkäruuista on lähes aina pulaa.